Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

Sandaker fredag kveld 18.09.15

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Friday 18. September , 2015 kl. 20:57

Sitter i spenning og venter på flere forsøk på å lure seg innpå meg og høste gevinsten. De sirkler som vanlig rundt som gribber. Jeg antar at de kanskje har gitt seg for i kveld. Hvis ikke skal jeg prøve å oppdatere enhver hendelse med navn på de involverte. Jeg er lut lei av å være “rikskjendis”. Hvis det finnes andre norske ofre for denne skammen ønsker jeg at de tar kontakt med meg på mailadressen: gangstalked.in.norway@hushmail.com. Eller legger igjen en kommentar her på bloggen. Og jeg vil minne om at den europeiske konferansen for ofre for Covert Harassment Conference 2015. I år foregår det i Berlin 1-2 oktober. Så det går framover. Norge må være et av de verste stedene du kan bli utsatt for denne horroren.

Jeg har flyktet fra folk som vil drepe meg i mange måneder nå. Tenk hva slags psykiske problemer du får av å finne ut at det ikke finnes hjelp å få, for så å måtte akseptere at du skal jages som et dyr til du ikke orker mer. Alltid omringet av disse unge voksne stalkerne som burde skamme seg over å dra ungene sine med på sånt. Du skulle visst det jeg vet og hørt det jeg har hørt disse uhyrene si når de tror at ingen hører dem. Jeg håper å komme tilbake til dagboknotater og lydfiler fra det siste året. Der er det mye folk ikke ville trodd var mulig, men som foregår i vanlige barnefamilier og vanlige hjem over hele landet. Hver eneste dag. Og dette ser ut til å være ønsket og villet politikk siden ingen politiske  partier tar tak i dette helvetet på jord.

Hvis du vil prøve å gjette hvem de er, kan du se etter nye, alltid rene biler med veldig mørke ruter. Og du kan også legge merke til frontlys i forskjellig farger, eller manglende lys. De er lette å se for den som er offer for denne hjerteløse mobbingen. De omringer deg og spiller gate-teater i enhver butikk. Ja, et hvert sted du stopper. Det er ingen da du kommer. Men sammen med deg kommer et utall usiviliserte, uforskammede gribber og flokker seg rundt vdeg. Det er et mareritt å se de som deltar på dette. Og du kan ikke gå ifra bilen, huset, lommeboken eller noe som helst før de er der for å ruinere deg ved hjelp av små ødeleggelser. Klippe små hull i det nye tøyet ditt. Rote klærne dine sammen. Flytte på ting. Stjele småting. Overvåke og terrorisere deg med at de vet alt du gjør. De burde føle seg som skitne kikkere.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.