Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

DEADLINE….IGJEN…

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Thursday 31. December , 2015 kl. 04:26

Det et er nå blitt 31 desember. Årets siste dag. Og jeg føler med hele kroppen at det er DEADLINE igjen. I morgen må jeg regne med at de prøver igjen. Jeg gruer meg som en hund. Husverten min sto opp igjen i dag. Forbereder seg til nyttårsfeiring.

Jeg vet at hver dag kan være den siste. Jeg vet egentlig ikke hvor viljen til å ikke gi opp kommer fra. Jeg greier det bare ikke. Jeg skulle vært død for lenge siden.

Jeg har forsøkt å få krisesenteret på Kongsvnger til å hjelpe meg. Jeg ønsket hjelp til å kontakte politiet..  Jeg har hele tiden sittet med beviser nok til å tro at det må være mulig å å hjelp. Selv om pc’n er konstant overvåket og hacket. Og at de fjerner alt de tydligvis er redd for. Som bilder av bilen til operasoinsleder i Hedmark Politidistrikt, og filmen med ordføreren i Stange. Jeg filmet den latterlige men plagsomme forestillingen som foregikk i barnehagen på nabotomten. Såkalt Street Theater.. Sukk Og all synkroniseringen.. De ødelegger det de kan.

Noe av det som er tøffest er å sitte med disse lydopptakene. Takket være dem kan jeg slå fast at det dreier seg om livsforsikrings-svindel. På opptaket fra Elverum snakker de om hvordan to millioner er på vei, en tidligere eks skulle ha den ene millionen. Pengene var allerede på vei. Og det var snakk om at de måtte betale skatt. Så dette er ønsket fra myndighetenes side.

Takket være disse opptakene vet jeg nå også hvordan man skal dele en kvinne på 170 cm for å få henne lettere inn i bilen. På midten, over navlen. Og skrått under knærne. De snakker selvsagt om andre ting også, Så det er mange timer med opptak for å få det som teller. MEN DET SKULLE VEL VÆRE POLITIETS JOBB Å HØRE OM DET ER RIKTIG. Jeg har ingen historie som psykisk ustabil. Og jeg blir ikke det sånn helt plutselig når jeg er nesten femti og endelig føler at jeg har det litt trygt og godt jeg også. Privatetterforskeren jeg betalte for å høre dem, ville jo være med meg å anmelde det. Til jeg nevnte Gang Stalkingen.. Et av opptakene er lagt ut på Youtube.

I dagboknotatene fra den tiden står en horrorhistorie og jeg håper jeg rekker å få publisert det. At jeg overlever morgendagen og natten også..

Det føles rart å ha alle disse tingene å vise politiet, uten at noen har noe annet å si enn at jeg trenger hjelp. Psykiatrisk..

Jeg har lest mye på utenlandske nettsider de siste dagene. Det er ikke mye oppløftende å finne ut å lese at det er sånn det skal være. Du skal ødelegges i hemmelighet, og alle du får ha kontakt med vet det og  godtar det eller deltar aktivt i ødeleggelsen. Man kan lese om hvordan man aldri mer skal få leve et normalt liv.

Og man kan lese om hvordan de starter et hardkjør mot de som protesterer og skriver om det. Det kan jeg bekrefte. Etter at jeg kom på nett igjen har de besøkende på butikkene her eksplodert i antall og de er mye frekkere. mer uhøflige og fientlige enn før. Kommunepolitikere ol. For å rettferdiggjøre galskapen kanskje.

Nettsider som kan være lærerike for den som aldri har hørt om dette.            her….. og  her…..

 

 

Synkronisering:

ww 012

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.