Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

Gang Stalking i Skjåk

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Sunday 10. January , 2016 kl. 19:11

Det er søndag 10.01.2016. Kl er 16.23 og jeg skal snart ut for å møte de syke igjen. Jeg regner med at de har “gruppeterapi” utenfor Statoil på Bismo siden jeg skal dit og kjøpe røyk.

Nettverket Eldgud er på plass og sørger for at jeg ikke får åpnet bloggen i Firefox, så nå bruker jeg Tor.

Det er søndag og søndager pleier å bety drapsforsøk. Om nødvendig ved hjelp av et korrupt norskt politikorps.Disse sadistene kjenner ingen grenser.

Jeg skal kle på meg og sykle til Statoil og handle det jeg skal. Som vanlig når de skal skremme meg er det nesten ingen idioter med svarte ruter som passerer her nå. Det er liksom stille før stormen..

Når jeg kommer tilbake skal jeg få skrevet ned hvordan turen var. De overvåker meg 24/7 året rundt, så de vet jo hva jeg driver med. Det kan derfor godt hende at de ikke møter mannsterke opp på Statoil som de pleier. Det blie spennende å se..

Jeg lurer på hva det har kostet skattebetalerne så langt å ødelegge livet til en uskyldig enslig middelaldrende kvinne? De har virkelig noe å være stolte av..

De har sikkert sabotert nett-tilgangen mens jeg er borte også.
Ganske riktig. Da jeg kom tilbake var det ikke mulig å komme på nett. Denne gangen har de gjort jobben skikkelig. Jeg har kopiert det jeg har skrevet over i wordpad, så mister jeg ikke alt. Tror jeg må prøve system restore.
Disse taperne vil ikke at jeg skal ha nett-tilgang.
Fikk med meg at det har vært nok et vådeskudd. Ikke så langt unna her. i samme fylke. Oppland. Jeg har jo skjønt at de kanskje har det samme på menyen til meg. Det har vært mye hinting om det. Patroner som ligger og slenger. Naboer som skyter med skarpt på nyttårsaften. Stadig snakk om vådeskudd osv. Jeg må få dette ut på bloggen. Kanskje det kan være med å beskytte meg.

Jeg er tross alt et uskyldig menneske og fortjener ikke å være offer for slik galskap som dette systemet representerer. Det er ikke til å fatte at det ikke skal gå an å få hjelp. Slik at jeg kan få leve livet mitt i fred for alt dette. Ulovlig overvåking og trakassering døgnet rundt. Hele uken. Hele året. Jeg har mistet alt annet enn livet, og jeg vil fortsette å slåss for rettferdighet.
Så får jeg prøve da. Om jeg kan fikse sabotasjen mot nett-tilgangen denne dagen også…

Jeg er på nett igjen etter systeme restore. De møtte opp på Statoil for å vise hvor tøffe (les:syke) de er.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.