Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

Gang Stalking i Skjåk

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Tuesday 12. January , 2016 kl. 16:41

Det er 12.01.16 og jeg er fortsatt i Skjåk. Har akkurat vært i butikken og de sjelløse svirrer rundt meg som fluer. Disse idiotene ter seg som fluer. Som gribber. Som åtseletere. De eier ikke skam i livet.

I går var en trist dag, Den yngste datteren min fyllte atten år. Og jeg kunne ikke være der og få gitt henne en klem engang. Vi snakket sammen på facebook. Jeg er aldri på FB, men gjorde et unntak i går.

Hun var trist. Og hun er preget av den terroren familien vår har måttet leve med nesten hele livet hennes. Hun bor hos sin far. Han er en av de som står bak at jeg har havnet i denne situasjonen. Rett før helvetet virkelig braket løs våren 2014 sa han faktisk til meg at han visste at han skulle i begravelsen min.. Såpass arrogant.. Og da det var som verst i Stange, rett før jeg rømte til Krisesenteret i Kongsvinger, spurte han meg: trenger du å vaske noe MER klær da?.. og i en notatblokk hadde han skrevet at jeg var ferdig før jul. Og det samarbeidet “alle” for at skulle bli en realitet. Politiet, krisesenteret, advokaten min, og ikke minst de kriminelle og narkomane, familien min, kommunen, energiverket og alle Gang Stalkerne.. De var som en samlet tropp. On a Mission.. Målet var og er å ødelegge meg fullstendig. Som mor, som venn, som elskerinne, som kvinne, som menneske.

De har ikke klart det. De har sørget for at jeg har mistet det meste. Men de har ikke tatt viljen min. De har ikke tatt håpet mitt. De har ikke greid å ødelegge min klokkertro på at det finnes rettferdighet. Til sist. De har ikke tatt fra meg troen på at det finnes kjærlighet i verden. Bare sannheten er sannheten. Uforanderlig og evig. Og før eller senere vil denne sannheten komme for en dag. Og om ikke før så får jeg rettferdighet da. Jeg og alle andre ofre. De som har bøtet med livet uten å forstå hva som hendte. De som ikke taklet denne torturen og valgte å gjøre ende på alt. De som har måttet leve med falske psykiatriske diagnoser, stengt inne og fratatt all verdighet. De som har vært et spill, en lek for disse psykopatene. Som blir filmet, veddet om og til slutt drept “live”. Slike som meg. Jeg mener det finnes hold for å si at noen av oss blir solgt til snuff-film-innspillinger. Og vi blir livsforssikret i utlandet. Dette er den nye “selskapsleken” for dem som har gått lei av pc-spill og vanllige reality shows. Menneskejakt.

På andre nettsider. Skrevet av folk som har levd med og overlevd dette helvetet i flere år leser jeg at jeg ikke må skrive at folk er ute etter meg feks. Fordi jeg da bare blir sett på som gal. Jeg har tenkt på det, og det virker opplagt at sjansen for å være med å stemple seg selv som gal er overhengende. Iallfall om du ikke kan bevise det. Jeg kan bevise det. Det er derfor jeg har skrevet det jeg har skrevet. Fordi jeg vet at jeg snakker sant. Man kan innbille seg mye rart, men når man har fått lydopptak av galskapen, da bør det være en forskjell på hvordan man blir møtt. Det er ikke slik at min psykiske helse må vurderes hver gang jeg ber om hjelp noe sted. Det ville holde i massevis å høre på hva jeg har å si og se hva jeg har som viser at jeg snakker sant? Og hvis de tilbyr psykiatri, da bør det være en krisepsykolog som tar vare på deg som det offeret du er for denne “skjulte” sinnsyke agendaen.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.