Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

Nok en dag som offer for forsikringssvindel

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Wednesday 13. January , 2016 kl. 14:57

13.01.16

Jeg er i Skjåk og håper på mirakler. Utenfor venter gribbene på at jeg skal komme ut. Så de kan omringe meg på butikken. De er flinke. De har vel gått på politiets kurs og tror at de gjør en viktig jobb med å mobbe kriminelle til døde. Samtlige av dem er mer kriminelle enn jeg noen gang har vært. Men det er tydligvis en annen skål.

De kjører og kjører. Og med jevne mellomrot blir jeg utsatt for den rent ut tåpelige “synkroniseringen” deres.. Hvor får man slike nyttige idioter fra? Hvordan får man folk til å være med på dette? Det er mye som tyder på at dette er et gedigent “mind Control” ekperiment.  Noe jeg skal prøve å få lagt ut informasjon om på den andre bloggen min. Og for de som fortsatt tviler på at dette virkelig skjer i demokratiske land, google Gang Stalkin and Electronic Harassment

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.