Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

Støttegruppen min på Facebook har nå hundre medlemmer:)

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Monday 21. March , 2016 kl. 10:58

Støttegruppen min har nådd hundre medlemmer. Det er ikke allverden, men den er ikke så gammel heller. Det går den rette veien og stadig flere må ta inn over seg hvordan noen er ulovlig dømt til livet som offer for gang stalking og elektronisk tortur i Norge.

Vi har ikke privatliv eller rett til venner og familie. Gang stalkerne ødelegger alt som er godt og positivt i ens liv. Da jeg begynte å skrive denne bloggen var det i et desperat førsøk på å overleve. Tanken var at hvis jeg skrev om det ville de ikke tørre å bare kidnappe meg og drepe meg som de hadde tenkt.

De likte bloggen såpass dårlig at de bare tvanginnla meg rett og slett. Uten noe annet å støtte seg på enn at jeg hadde skrevet blogg og lagt lapper på noen av gang stalkernes biler. Det måtte jo gå galt.

Det er det dummeste de så langt har gjort for det var jo etter dette at bloggen plutselig lå på sjuendeplass på topplisten. Det ble publisert en artikkel i Nyhetsspeilet og jeg fikk min egen støttegruppe på Facebook.

De har vridd seg som åler de seneste ukene. De vet at det de gjør er kriminelt og prøver nå å redde sitt eget skinn. Samtidig ønsker de å bare sende meg ut til den samme menneskejakten som har gjort meg til flyktning i mitt eget land. De burde skamme seg. Men det gjør de selvsagt ikke. Disse menneskene har en god bi-inntekt på denne ødeleggelsen av normale, friske uskyldige mennesker. Og noen tjener rått på vår død siden de får lov til å tegne livsforsikringer på oss.

En av de som jeg har opptak av at snakker om å drepe meg synes nok egentlig ikke at jeg fortjener dette. Han har fortalt meg hvor jeg skal lete etter forsikringene.

Nå er det snart lunsj her på Løbakk. Jeg har holdt meg inne på rommet mitt bortsett fra en kort tur ut for å røyke. Jeg tar opp lydopptak med telefonen hver gang jeg er ute av rommet. Jeg er så lei av å aldri få ha noe i fred. De har gått i feller jeg har lagt opp flere ganger. Så jeg vet med sikkerhet at de har vært herinne og klådd på pc’en min. Dette må jeg finne meg i uansett om jeg er hjemme, borte, på krisesenter eller institusjon. Jeg har ingen rett til privatliv. Jeg håper at det å overvåke dem skal hjelpe litt. Jeg er så lei av å finne klær og andre ting med små huller og skader som ikke var der i går, for å si det på den måten.

Mobbingen fortsetter som den har gjort hele tiden. Jeg håper dette en dag når overskriftene i vanlig media slik at livet til uskyldig dømte nordmenn kan reddes.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.