Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

Da har jeg sett huset for første gang på et år.

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Wednesday 23. March , 2016 kl. 18:24

Som ventet var det et stort oppbud av disse galningene som tjener penger på medmenneskers smerte, sorg og savn. Jeg tok med meg en sekk med alt jeg vil ha i fred. Blant annet PCen min. Den har jeg akkurat fått ordnet med så den var god som ny. Den virket utmerket da jeg skrev forrige innlegg tidligere i dag. Da jeg tok den ut av sekken igjen før å bruke den var den helt død. Jeg trodde den var strømtom og satte i laderen. Men den er fortsatt helt død. Jeg har begynt å forske på det jeg er sikker på at jeg selv skulle bli utsatt for. Nemlig at de tenkte å filme drapet på meg før å selge filmen til Tyskland. Jeg hadde funnet en del informasjon om dette og lastet ned en film som beviser at dette skjer. Denne filmen kan sjekkes ut på bestgore. com. Jeg skulle voldtas og drepes på et slikt snuff-party i Oslo sommeren 2015. Jeg unnslapp denne skjebnen med et nødskrik. Og jeg takker Gud for at jeg lever og kan fortelle denne forferdelige historien. Folk fra flere nasjoner kom til Oslo før å være med på dette. De snakket om å torturere meg og drepe meg som et dyr. Sånn ble det ikke. Og nå skal folk få vite hva disse “vellykkede” menneskene driver med i det skjulte. Hvor gal verden egentlig er. Disse arrogante satanistiske åndemanerne kalte meg en Diva og de var stolte over å eie meg. Men Gud seirer over denne ondskapen. Kjærligheten er størst av alt.
Jeg har også vært på den vanlige handleturen med klientellet her og vil som jeg pleier offentliggjøre navn på noen av de som driver med dette her i landet. Så får vi se da, hvor lang tid som går før de nøytraliserer denne telefonen slik de nå har gjort med PCen.

Noen av dagens stolte “nettverks-undermålere”:

FT 46511 Mazda Eier: Marit Helen Hauge, Åmot
FT 48451 BMW Eier: Sparebank 1, FINANS ØSTLANDET AS, Hamar
HB 92444 Ukjent regnr
LJ 43146 Suzuki Eier: Lene Svendsen, Hamar
FT 50955 Volvo Eier: Terje Tørrisen, Stangeó

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.