Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

Skal til Stange for å se hvor mye gangstalkerne har ødelagt det siste året

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Wednesday 23. March , 2016 kl. 11:04

Jeg har ikke vært hjemme i huset mitt på over et år. Siden denne gangstalking-historien begynte i 2014 har jeg nesten ikke vært inne der. Hver gang jeg har vært der har jeg funnet ut at de har vært der mens jeg var borte. Hærverk og lapper som ligger igjen til meg. jeg regner med å finne sånne ting nå også.

Jeg regner også med et stort oppbud av stalkere ute på veien og rundt huset. Det er viktig at jeg skal føle meg skamfull og elendig. Det ser jo ikke ut der etter alle disse ødeleggelsene som disse menneskene står bak.

Jeg får skyss av en av de ansatte her på Løbakk. Jeg vet ikke om jeg klarer å komme inn der. Jeg har ingen nøkkel. Den ligger igjen i Skjåk og den får jeg ikke tak i. Den andre nøkkelen lot jeg min bror få låne for å dra dit i fjor vinter.

Han sier han har levert den fra seg igjen, men det stemmer ikke. Alt for at det skal bli så vanskelig som mulig for meg. Jeg gruer meg til å komme til Stange. På lensmannskontoret fikk jeg jo bekreftet at til og med kommunen deltok på dette. Politiet ønsket meg lykke til.

Egentlig har jeg mest lyst  til å bare sove. Sove til det hele er over. Men jeg har jo lest at dette skal jeg måtte leve med resten av livet. Det stemmer med hva jeg vet også. Jeg må leve med innbrudd, hærverk, overvåking og trakassering. En av stalkerene sa tilogmed at det ikke spiller noen rolle hva jeg kan bevise. Det er jo det jeg erfarer også.

Hver gang jeg har kontaktet politiet for å få hjelp med denne situasjonen har det endt med forsøk på å tvangsinnlegge meg. Nå har de prøvd det også. Og resultatet er at jeg slipper ut igjen uten diagnoser og med utalelse fra en utenforstående psykolog som sier at det ser ut som et bestillingsverk.

Og jeg skal slippes ut igjen til det samme helvetet på jord. En tilværelse med mobbing overalt hvor jeg er. Og jeg skal leve i en virkelighet hvor det er “fellingstillatelse” på meg. En av dem kalte det det. “Fellingstillatelse”

Jeg lurer på om det hjelper å skifte navn, i forhold til disse livsforsikringene? Jeg aner ikke. Jeg vet bare at livskvaliteten er heller dårlig når man må leve slik. Men så er jo også målet at jeg ikke skal orke mer og ta livet mitt. Det kommer aldri til å skje.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.