Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

Dette er den utrolige sannheten om gang stalking i Norge.

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Saturday 26. March , 2016 kl. 12:37

Jeg skal i korte trekk fortelle om den nye selskapsleken som politiet organiserer rundt omkring i vårt ganske land. Jeg vet at mennesker i alle samfunnslag deltar. Det er et vakkert eventyr, et fargerikt fellesskap. Politi og påtalemyndighet hånd i hånd med de mest hardbarkede kriminelle. Gamle og unge, narkomane og helsefantaster. De har funnet hverandre og lagt alle forskjeller bak seg på vei mot et felles mål.
Målet er å ødelegge livet til andre uskyldige medborgere. For å nå dette målet har de arvet manualen hovedsaklig fra Nazi-Tyskland, Stasi-Tyskland og ikke minst fra storebror USA. Som forøvrig importerte de mest oppfinnsomme av Hitlers mange forskere i operasjon paper-clip etter annen verdenskrig. Disse gromguttene fikk boltre seg i amerikanske dollar og prøve ut sine grenseløse teorier på det amerikanske folket.
Da tiden var moden ville storebror dele denne viktige kunnskapen med lilleputt-stater som Norge. Norge la seg som vanlig på rygg som en hundevalp og sa ja til å delta i denne viktige kampen mot samfunnsmoral og høykultur, for å kunne speile seg i egen egen forfengelighet i NATO’s hovedkvarter. ( på engelsk kalles dette stuntet: bending over ).
Etter noen tiår med intens spyttslikking er vi nå kommet til finalen.
Forsøkene med tortur og hjernevask av egne borgere har blitt en stor hit over hele verden. Dette programmet går over all forventning. Endelig blir det født færre med høyere intelligens enn gjennomsnittet og mange flere med lavere intelligens enn gjennomsnittet. Dette er i sannhet en suksess. Og amerikanske og også norske og andre europeiske lands barn vet hva de skal tjene penger på når de blir voksne. Hvis de blir voksne. Det kan jo tenkes at familien ønsker seg en nyere bil og forsikrer disse småtassene slik at drømmen kan gå i oppfyllelse. De har en enkel måte å gjøre det på. De overvåker, forfølger og trakasserer en utvalgt og godt forsikret medborger. Når denne blir hissig og forsøker å unnslippe i bil, dytter de barna ut i veien i et håp om å slå to fluer i ett smekk.
Hvis det lykkes har de alle grunn til å glede seg til nye utbetalinger som de har gjort seg fortjent til ved hardt arbeid i omtrent et år. De må huske hvordan dette offeret var og prøve å ikke blande kortene slik at de forveksler med fjorårets offer eller offeret før det. De starter pent når de rekrutterer nye medlemmer inn i den eksklusive klubben sin, som de i Norge kaller “nettverket”. Rekruttene blir fortalt at det gjør en viktig jobb med å overvåke og hjelpe politiet med å oppklare kriminalsaker. at politiet er mer kriminelle enn alle de andre er det ingen som får vite. Rekruttene får se falske dokumenter som stempler det nye offeret som pedofil elle doplanger eller prostituert. Og slkt vil de ikke ha i nabolaget, så de sier ja til å mobbe offeret ut av hjemmet og bort fra kommunen. De tror de gjør en bra jobb og etterhvert som de rykker oppover i rekkene får de svarte ruter på bilen og lov til å kjøre med ett frontlys. Da de endelig en av gutta. En av de som passer på nabolaget. Fotsoldatene, eller “bakkemannskapet” som de kaller seg i Norge må nøye seg med en lysende gul rekleksvest, og evt en liten hund de kan pynte seg med når de går sine runder rundt det forsvarløse og som regel intetanende målet for aksjonen. De ser opp til alle de som har erhvervet seg store blanke SUVer, og vil gjerne bli som dem. Hvis du er av den rette ulla, muligens kaninull, vil en av disse spørre om du vil delta på en annen viktigere aksjon. Men da må de ta enda et kurs slik at du lærer å bruke elektro og mikrobølge.våpen. og fly en drone og slikt.Nå blir de også fortalt at de hjeper til med viktig forskning. Og de må fortsatt ikke fortelle det intetanende offer hva de gjør og i alle fall ikke for hvem og hvorfor. Det er forskjellige hemmeligholds nivåer. Men fra nå får de lov til virkelig å torturere folk med disse våpnene. Og det er det mange som symes er gøy. Når de har kommet såpass langt opp i de bedre kretser begynner det også å bli penger av det. Nå kan de kjøpe kule lys til bilen og annet stærsj de trenger for å vise fram til alle at de er på vei inn i The Inner Circle of Trust.
Da de har operert på dette nivået en stund blir de beste psykopatene plukket ut for videre avansement. Nå blir de fortalt hvor alle pengene kommer fra, og spurt om de vil være med å drepe og filme drapet på et uskyldig godt forsikret offer. Slik at de kan selge filmen til Tyskland der alt dette kommer fra Samtidig blir det klart for dem at det er jo dette de har drevet med hele tiden. Det er sånn dette virker. Om de sier ja eller nei spiller ingen rolle. De har allerede uskyldige liv på samvittigheten og vil derfor aldri si et ord om hva de vet. Og siden de allerede har uskyldige liv på samvittigheten kan de like godt ta skrittet fullt ut og få seg ny, blank bil ( med svarte ruter. Det er viktig) og noen lommepenger ved siden av.
De får nå lov til å tegne forsikringer på folk selv, slik at de kan vente på The Big One. Det vil si det drapet/drapene som skal gjøre dem til millionærer. De har alltid en bodybag liggende klar. Og hjemme har de klorin i femliterskanner. De ser ut som en vanlig småbarnsfamilie. Diskusjonen rundt frokostbordet handler om hvordan man parterer et offer for å unngå søl. Man dypfryser det naturligvis.Så kjører man avgårde for å levere barna i nettverksbarnehagen etterpå. Barna som skal bli neste generasjons bakkemannskap. Og når de ikke har fler familiemdlemmer eller venner de kan forsikre, ja da forsikrer de hverandre.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.