Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

Første påskedag 2016 Mobbingen fortsetter her på Løbakk

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Sunday 27. March , 2016 kl. 11:40

Det er første påskedag. Jeg våknet av mareritt flere ganger i natt, og jeg hadde en fæl mikrohodepine. Den hodepinen jeg får av mikrobølge våpnene som de bruker mot meg når jeg sover. Det er sannsynlig at det er dette som gir meg mareritt også.
Jeg er fortsatt ør og har vondt i hodet. Da jeg var ute for å ta en røyk kunne jeg kjenne denne elektriske stikkingen i nakken igjen. De pleier har jeg lest å angripe øverste delen av nakken. Det gjorde de natt til i går også. Så jeg våknet opp med en veldig stiv nakke. Jeg kunne nesten ikke bevege hodet.
De “ansatte” her vet at jeg vet, og enkelte av dem rødmer når jeg ser dem i øynene.
Vi var ute på handletur i går ettermiddag og som vanlig stimlet gang stalkerne til mens vi var der. Jeg kommenterte det til en av de “ansatte” som kjørte oss dit. Han ble helt rød og visste nok ikke helt hva han skulle si. Jeg er ikke redd for å si det akkurat som det er.
En av “pasientene” her blir alltid igjen inne i butikken når alle andre er tilbake i bilen. Jeg kommenterte freidig at vi måtte vente så hun fikk kjøpt øl.
Det hele er en farse. Alle vet at det ikke er lov å drikke på et sånt sted. På et psykiatrisk sykehus. Men så er hun ikke en vanlig pasient heller. Hun er her for å være med på den viktige aksjonen mot meg. Og grunnen til at hun ser litt dårlig ut er at hun skal komme til hektene etter en ryggoperasjon.
Jeg har sett at hun har kjøpt øl flere ganger. Jeg ser boksene gjennom plastposen. Hun kommer alltid drassende med flere fulle bæreposer. Antagelig er det mye i dem som liksom skal kamuflere ølboksene.
Det hele er helt latterlig. Men hun forlanger vel å kunne ruse seg mens hun er her da. Hun heter Hilde. Det er det de sier iallfall. Men jeg er jo vant til at de ofte opererer med falske navn. En av de ansatte her har jeg kjent i 25 år. Han oppfører seg som om dette er den første gangen han har truffet meg. Selv om vi spilte kort sammen kanskje flere ganger i uken før denne aksjonen mpot meg gikk inn i høygir i 2014. Etter det er det jo ingen av de jeg engang kjente som snakker til meg mer. Om jeg skulle overleve dette helvetet må jeg starte helt på nytt sosialt sett.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.