Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

28.03.2016 Gang Stalkingen og mobbingen fortsetter

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Monday 28. March , 2016 kl. 10:25

Det er siste dagen i påsken. Jeg har begynt å ligge lenge om morgenen. Her i dette fengselet er det ikke så mye å finne på annet enn å sove bort tiden og håpe på mirakler.
Jeg har lest bloggen psykiaterpolitiskdrap fra 2010. Jeg skjønner at det ikke er så mye håp om at jeg skal få oppleve noe mirakel i denne saken. Han som skrev den måtte rømme fra landet for å berge livet. Det er vel det jeg blir nødt til å gjøre også.
Hver gang jeg går ut starter støykampanjene som de kaller det. Det er helt uutholdelig. Jeg tar med meg mp3-spiller og hører på musikk for å overdøve det. Jeg har ikke opplevd ti sammenhengende minutter med fred utendørs siden våren 2014.
Nå er de andre ute på tur. Jeg ble vekket med spørsmål om jeg ville være med. Være med til Hamar for å bli mobbet. Jeg takket nei. Og det var nok uventet for sjåføren en av de som jobber her som jeg har kjent i 25 år kom inn igjen for å snakke med de “ansatte” som er igjen her.
De tisker og hvisker og oppfører seg merkelig når jeg kommer brått på dem. Det gjør vondt å bli behandlet på denne måten. Vondt å være så “spesiell” og alltid skulle utsettes for en eller annen form for tortur.
Jeg lurer på om jeg har vært et offer for dette programmet hele livet. Jeg har barndomsminner som kan tyde på det. At jeg alltid har vært offer for traumabasert mind control.
Det er mange som ikke kan forstå hvordan jeg fortsatt kan stå på beina etter all den mishandlingen jeg har opplevd. Både fra min egen familie og fra folk jeg har møtt gjennom livet.
Jeg har feks aldri hatt en ordentlig kjæreste. Jeg har vært sammen med to gutter som brydde seg om meg. De er begge døde. Og jeg lurer på om de er tatt livet av i dette programmet de også.
Nå kan jeg altså dra herfra om jeg ønsker det. Alle vet at jeg ikke har noe å komme tilbake til. Og mens jeg er her blir jeg mishandlet med elektroterror-våpen. De “eier” pcen og telefonen min og alt annet.
Jeg vet ikke hvor mange fotoapparater de har satt ut av spill for at jeg ikke skal få filmet eller tatt bilde av de som deltar. Og når jeg har hatt gode bilder blir de alltid borte fra pcen. Minnekort blir stjålet osv.
Jeg har hatt bilder som viser at operasjonsleder i Hedmark politidistrikt og ordføreren i Stange deltar. Disse har hackere fjernet.
Jeg har fulgt etter mobbere i bil før de tok fra meg førerkortet. En av dem gjemte seg i Rena leir. Jeg har opptak av folk som snakker om å drepe meg som om det var en dagligdags ting. Politiet har brukt løgner for å få meg innlagt her og de har plantet ting på meg.
Politiet i Norge er i ferd med å råtne opp fra innsiden. Og jeg kommer aldri mer til å stole på noen av dem. De holder kurs for nye gang stalkere over hele landet. Kurset får du hos NAV og det kalles “Bakkemannskapet”.
Det er på tide at nordmenn våkner og tar inn over seg den torturen og den ulovlige behandling mange nordmenn får i disse dager.
Jeg hørte på et radioprogram i går. Det var et intervju med Marius Reikerås. Han forsvarte nordsjødykkerne i sin tid og mistet advokat-bevilgningen pga det. Nå er han en aktivist som kjemper for menneskeretter og det han kunne fortelle om norske forhold fikk den amerikanske intervjueren til å måpe.
Hvis noen tror at Norge er en rettstat tar de feil.
Det er ikke så lenge siden Carl Wilhelm Sem-Jacobsen drev sine horrible forsøk på pasientene på Gaustad psykiatriske sykehus. Mind control eksperimenter med støtte fra CIA. Han ble utdannet i USA under krigen og jobbet senere for det amerikanske forsvaret. Så kom han tilbake til Norge for å forske videre på mind control. Han sa at det var fint å bruke nordmenn som forsøkskaniner fordi vi ikke hadde samme mulighet til å saksøke staten som de har i USA.Det er ingen grunn til å tro at det er annerledes i dag. De bruker bare andre metoder. Mange nordmenn går rundt med forskjellige implantater og vi blir brukt som forsøksdyr for å forske på såkalte ikke-dødelige våpen.
Google massegraven utenfor Gaustad. Gerhard Helskog laget et tv-program om dette. “Kappløpet om hjernen” som ble vist på TV2:

Del 2: http://https://youtu.be/QUwWsXDty8U
Del 3: http://https://youtu.be/wC-wdPgOT0E
Del 4: http://https://youtu.be/JJ6w7i18MSk

Her finner du hele artikkelen fra The Daily Sheeple:
http://http://www.thedailysheeple.com/mkultra-in-norway-researcher-put-electrodes-in-peoples-brains-for-the-us-government-videos_032016

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.