Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

07.04.2016 Informasjon om Gang Stalking og Elektronisk Tortur

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Thursday 7. April , 2016 kl. 17:54

Dette blir en post med linker til info om denne uhyrlige kriminaliteten som rammer mange nordmenn i det skjulte.
Vi lever som sagt uten menneskerettigheter og dette blir forsøkt tiet ihjel. Et eksempel på det er jo at jeg ble tvangsinnlagt for å blogge om drapsforsøkene. Jeg gir meg ikke så lenge jeg puster. Disse psykopatene har sørget for at jeg har mistet alt, så jeg har ingenting å tape på å forsøke å få dette fram i lyset.
En svensk støttegruppe på facebook for Magnus Olsson publiserer mye god informasjon. Jeg vil dele noe av dette med dere som leser denne bloggen.

(patricio: dette skjer i sverige, også)
Usas og vestlige lands regjeringer bruker elektronisk tortur å simulere sinnslidelse
I hemmelighet eksperimenter de på sine egne borgere. Noe de ansvarlige regjeringer selvfølgelig benekter, de har eksperimentert med måter å etterligne mental sykdom på mennesker i årtier. De har brukt veldig sofistikert romalder-teknologi for å eksperimentere på borgere, uten deres samtykke, teknologi av samme slag som de bruker på fiendtlig, tungt bevæpnede fiendestyrker og terrorister. Dette er hvorfor det ikke er noen overraskelse at flere og flere borgere begynner å føle hat mot den behandlingen de får i sine egne land. Følelser av hat som de ansvarlige insisterer på at er symptomer på mental sykdom, når faktisk så intense følelse av hat er å forvente i alle normale folk som en reasksjon mot torturen de blir utsatt for og mot de kreftene som torturerer dem.

Cia og fbi og vestlige lands hemmelige tjenester har funnet ut at påstandene om mental sykdom, er den mest effektive måten å nøytralisere helt friske radikale mennesker i samfunnet, og så de har investert tungt i disse eksperimentene på befolkningen, som tar sikte på å etterligne mental sykdom. De likesinnede djevelsk gale psykiaterne har støttet dette tyranniet hele tiden. Faktisk, er det et primært kriterie at de blindt aksepterer den amerikanske (norske, svenske) hemmelig regjerings strategier for å bruke psykiatri til å manipulere folk med tortur. Trusselen om tilbaketrekning av støtte til universiteter og helseforetak knebler opprørske ansatte som er redde for å miste jobbene sine.

Først kidnapper de “pasienter” til psykiatriske sykehus, som faktisk ikke er så veldig annerledes enn en politiske konsentrasjonsleire. Og det svært giftige arsenalet av psykiatriske narkotika, overfall, isoleringskammere, og solide rettskjennelser for psykiatriske overgrep pleier å legalisere dette barbari mot befolkningen. Dette er designet tyranni. I de senere år har satellitt-sendt elektronisk tortur også blitt en del av dette arsenalet av galskap i “verdens psykiatriske tortur og drapsmaskin”.

Sadistiske agenter blir betalte enorme lønninger for å sitte bak datamaskiner som overfører satellitt- overførte elektromagnetiske bølger i hjernen på noen på landet eller i utlandet når som helst. Teknologien bak dette likner den teknikken som brukes i mobiltelefoner og satelitt tv med den menneskelige hjernen som et broadcasting og mottakelsesenter. Dette er farlige forstyrrelser av normalt fungerende hjerner og skaper unormale tanker og oppførsel. Denne teknologien blir også brukt til å “lese” folks tanker .

Alt dette gjøres mot en intetanende befolkning med den hensikt å imitere mental sykdom. Dette har som mål ved siden av ren sadisme, å få 100 % kontroll på tanker, følelser og handlinger og derfor fullstendig umenneskeliggjøre den menneskelige erfaring. De påfører uskyldige mennesker falske diagnoser og bryter på denne måten ned det uskyldige offeret. Man blir stemplet som ustabil og psykisk syk.Sannheten er at de fleste ofrene for dette er intelligente, følelsesmessig varme og stabile mennesker.

Våre regjeringer fortsetter å hyklersk ignorere denne smertefulle forbrytelsen mot menneskeheten. Det finnes ingen unnskyldning for dem som er kjent med dette tyranniet. Potensielt sunne og produktive liv blir ødelagt i tusentall av dette moderne tortur-regime. I alle såkalt siviliserte demokratiske land over hele kloden.

http://www.examiner.com/article/us-government-using-electronic-torture-to-mimic-mental-illness

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.