Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

Informasjon om Mind Control, en av ingrediensene i den organiserte trakasseringen

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Tuesday 12. April , 2016 kl. 22:26

Her er en video som tar for seg noen aspekter i vår moderne elektroniske konsentrasjonsleir. Dr Flanagan snakker her om tankekontroll-frekvenser og hvordan de gjør seg nytte av de mange bærefrekvenser innenfor elektrosmog i den “utviklede” verden. Hvordan de holder hjernebølger hos mennesker og til og med dyr, fanget i et grusomt usynlig fengsel for tankekontroll.
Flanagan var et “vidunderbarn” som utviklet og solgte en missil detektor til USA’s militære da han var elleve år gammel. Da han var sytten fikk han sitt flysertifikat og jobbet for en “ThinkTank” i Pentagon. Senere har han vært konsulent for NSA,CIA, NASA, Tufts University, Office of Naval Research og ved Aberdeen Proving Grounds for Institutt for ukonvensjonelle våpen og krigføring.
I 1958 oppfant han Neuruphone, som overfører lyd gjennom huden direkte til hjernen. Og denne oppfinnelsen er blitt brukt av det amerikanske forsvaret i mind control applikasjoner. Dette skjer selvsagt også i hemmelighet i Norge.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.