Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

16.04.2016 Personalet på Løbakk fortsetter stalkingen

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Saturday 16. April , 2016 kl. 09:06

Det er lørdag formiddag. Jeg har akkurat vært ute og røyket dagens første sigarett. Personalet holder på med synkroniseringen som de pleier. For to dager siden fikk jeg bekreftet at de overvåker meg. Selvsagt gjør de det.
Jeg tente en sigarett på rommet, stakk den ut av vinduet, tok ett trekk og blåste røyken ut vinduet. Ikke lenge etter kommer en av de kriminelle og klager over at det lukter røyk. Det har hun altså kjent helt borte i stuen. En lang bred korridor unna. Jeg ser på det som et bevis på at de deltar og har overvåkingsutstyr plassert på rommet mitt.
Psykologieksperten her er veldig opptatt av at jeg skal tenke på noe annet og legge bort pc og telefon i en uke.Det må jo være for at de skal få en mulighet til å drepe meg uten at noen savner meg.
Jeg kan ikke stole på noen. Og iallfall ingen her på Løbakk hvor alle åpenbart kjenner hverandre fra før. Det har kommet mange nye “ansatte” og pasienter som sa de skulle være lenge har dratt sin vei.
Det er jo slik med denne gang stalkingen at alle stalkerne må ta sin tørn med jobbing. Ja, de kaller den trakasseringen de driver med å være på “jobb”.
Jeg lurer på hvem som bestemmer at dette ikke kan stoppe. Hvem bestemmer at det er greit å la norske borgere leve uten menneskerettigheter og rettsvern?
Huset mitt er også totalt ødelagt etter hærverk sist vinter. De har nøkkel og går ut og inn som de vil. Alle forsøk på å få hjelp av politiet har vært nytteløse. Nå er huset blitt ubeboelig pga mugg. Og jeg er økonomisk ruinert etter to år på flukt. Så jeg har ikke mulighet for å kjøpe meg hjelp. Og ingen av dem jeg engang kjente er der lenger. De er alle sammen med på dette. De har vel økonomiske interesser i min død slik som familien min.
Det er bare min yngste datter som fortsatt snakker med meg. Og som hjelper meg. Vi var hjemme i huset en tur og ryddet i kjelleren. Alt er ødelagt av mugg. Vi prøver allikevel å redde huset, så vi rev muggete panel av kjellerveggen, vasket med klorin og luftet. Jeg vet ikke om det går an å redde det. Det er et forsøk verdt.
Stange kommune, Stange lensmannskontor og alle naboene sitter på sidelinjen og heier på stalkerne. Disse psykopatene som har gått kurs i hvordan de skal ødelegge livet til uskyldige norske borgere. Det er politiet som holder disse kursene. Du får kurset gjennom NAV og kurset heter Bakkemannskapet.
Jeg aner ikke hvordan jeg skal klare å få orden på noe som helst. Alle trenerer og unngår å hjelpe. Men det er jo slik dette programmet virker. Det føles absurd at de nå tror på at jeg snakker sant her på Løbakk. Alikevel er det ingen som tilbyr seg å hjelpe meg med å kontakte politiet. Det sier det meste føler jeg.
Jeg har bare meg selv og en ung datter. Alene skal vi ta tak i ødeleggelsene i huset. Men jeg har fortsatt ikke gitt opp håpet om at det må finnes litt rettferdighet også for meg.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.