Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

19.04.2016 Elektronisk tortur på Løbakk

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Tuesday 19. April , 2016 kl. 12:05

Jeg er på rommet “mitt” på Løbakk psykiatriske sykehus. Det er en spesiell stemning her i dag. Jeg ble kraftig “bestrålet” med mikrobølgevåpen i dag tidlig. Jeg vet ikke om de har dem her i huset eller om det er naboene her som huser dem. Jeg var så svimmel at jeg nesten ikke greide å gå rett.

Jeg forsøker å få skyss til huset mitt i Tangenvegen 34 i Stange sentrum for å fortsette jobben med å få bukt med muggen. Det er opplagt at de samarbeider med dem som ønsker meg ut av huset slik at det må selges billig og jeg ender opp som hjemløs. Hjemløs er jeg vel forsåvidt fra før. Men hvis jeg ikke får reddet dette huset nå, kommer det til å bli for mye for meg alene å ordne opp i.

De ansatte her klarer ikke å skjule at de deltar i denne aksjonen mot en middelaldrende enslig kvinne. Jeg er ikke født i går, og ser det på dem. Jeg har aldri gjort noen en flue fortred, og er villig til å ofre livet for å få sannheten om denne uhyrlige agendaen ut til folk.

Jeg har ingenting mer å miste. Jeg har ikke lenger en familie, ingen gamle venner. Jeg bor på en institusjon fordi de som driver dette programmet bruker psykiatrien for å kneble folk som vet for mye. Jeg får ingen hjelp hverken av advokater eller politiet.

Nå har jeg endelig kommet i kontakt med andre ofre for dette svineriet og atter andre som tror på at dette skjer. Kunnskap er makt og jeg kommer til å fortsette å formidle hvordan de behandler uskyldige mennesker her i landet.

Det har akkurat kommet ut en bok om dette. Den er skrevet av en finsk lege Rauni Leena Kilde. Hun ble drept pga hva hun visste om dette. Hun ble drept med disse såkalte ikke-dødelige våpnene som de også bruker i større og større utstrekning på uskyldige nordmenn. Politiet deltar aktivt i denne ødeleggelsen av norske liv. Det gjør også helsevesen og andre offentlige instanser.

Dr Kilde har gitt ut flere bøker om dette temaet. Jeg vil oppfordre alle til å søke henne opp på Youtube og sette seg inn i hva dette handler om.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.