Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

24.04.16 Noen gode videoer om moderne mind control (tanke-kontroll)

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Sunday 24. April , 2016 kl. 10:16

Jeg har lovet å slutte å skrive om Løbakk psykiatriske senter og hvordan de åpenbart er en del av den organiserte trakasseringen av meg. Grunnen til det er at jeg tror de nå kommer til å bare skrive meg ut til fortsatt menneskejakt.

De har på nytt begynt å tilby meg medisiner. Hadde jeg trodd et øyeblikk at dette helvetet på jord hadde forsvunnet skulle jeg med glede spist dem. Det er ingen som ønsker å leve på denne måten. Heller ikke jeg.
Men det er viktig for myndighetene at dette ikke blir avslørt, og innenfor psykiatrien er de veldig klar over hva de gjør. De har ikke noe valg om de vil beholde jobbene sine.

Hvis noen kjenner seg igjen i dette eller kjenner noen som kan være offer for dette foreslår jeg at dere melder dere inn i Facebook-gruppen. Støttegruppe for ofre for Gang Stalking og Elektronisk Tortur i Norge. Denne kampen for menneskerettigheter til alle må fortsette. Det de gjør mot oss alle er antagelig den største forbrytelsen mot menneskeheten verden noengang har sett.

Jeg vil nå legge ut linker til noen gode videoer som viser hva dette handler om. Jeg starter med en god dokumentar om psykiatri. Psykiatrien har i alle år forsket på mind control. Og det er viktig at vi forstår hva dette handler om.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.