Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

Gang stalkere i psykiatrien

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Tuesday 31. May , 2016 kl. 13:23

Det er jo en kjent sak for oss som er rammet av denne sadistiske agendaen at psykiatrien spiller en stor rolle oppi dette.
De brukes først og fremst til å sørge for at ofrene blir avskrevet som gale.
Jeg har sagt at jeg ikke skal skrive mer om Løbakk psykiatriske senter ( som ligger på Ingeberg utenfor Hamar ).
Det er et løfte jeg ikke kan holde pga hvordan disse menneskene slår under beltestedet. Derfor fortjener de å bli omtalt her.
De som jobber her er hyggelige mennesker, som antagelig tror at de gjør en viktig og verdifull jobb med å trakassere meg.
Jeg aner som sagt ikke hva som blir sagt om meg for å få dem til å delta. Kanskje er det bare slik at de følger ordre fra overordnede innad i dette syke systemet.
I dag har det vært folk innom her med instrukser om videre mishandling av meg. Det er derfor jeg nå velger å fortsette å skrive om det.
DE tror at hvis de hvisker og tisker så skjønner ikke jeg hva det handler om. Eller vil de kanskje at jeg skal forstå? Slik at jeg skal føle meg hjelpeløs og voldtatt?
Det har altså vært “fintfolk” på besøk her i dag. Og de har nå planlagt å gjøre et eller annet som “kommer til å ta litt tid”. Noen må ofre tid på å kjøre fram og tilbake for å få jobben gjort.
Jeg gjetter at de skal prøve å påføre meg kreft. Det har jo ikke nyttet med planene om å gi meg slag, nyresvikt, leversvikt, hjerteinfarkt eller å brenne meg inne.
Jeg vet at denne teknologien blir brukt til å gi folk kreft. Og jeg hører nå stor aktivitet i etasjen over. Jeg bare “vet” at det handler om å få noe på plass for å kunne torturere meg på en eller annen måte.
Det verste er denne hviskingen de driver med. De må jo tro at jeg er skrekkelig dum?
Jeg driver å forbereder anmeldelser av alt jeg har vært utsatt for.
Det har lønt seg å være utholdene og aldri engang tenke på å gi opp kampen for menneskerettigheter.
Jeg har skrevet anmeldelse på tyveri av bilen jeg måtte reise fra på Østlunds bilverkstad AB i Syssleback i fjor sommer. Etter å ha dratt meg på første og annet gir over grensen. For å redde livet. Den er bare sporløst forsvunnet. Så man kan jo lure på om det ikke var så mye galt med den likevel?
Jeg skal i følge politioet nå få lov å anmelde alt sammen. Trakasseringen, hærverk og tyverier.
Det blir spennende å se hvordan det går. Om jeg virkelig skal få dra nytte av den nye loven mot stalking som Norge nå vedtar.
Jeg kjenner lusa på gangen. Og denne lusa har mulugens tenkt å la meg tro at jeg skal få hjelp. De håper kanskje at jeg da slutter å slåss, eller blir mindre oppmerksom.
Så kan de sørge for å gjøre meg syk slik at de ikke behøver å gjøre noe med disse anmeldelsene. Dette blir spennende. Og fortsettelsen kommer her på bloggen:)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.