Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

Hvordan psykiatrien deltar i ødeleggelsen av uskyldige mennesker i Norge

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Saturday 4. June , 2016 kl. 22:36

Jeg er altså på Løbakk psykiatriske sykehus. På Ingeberg utenfor Hamar.
Jeg sa at jeg skulle slutte å skrive om dem. Men jeg føler at de nå har erklært krig og da kan jeg like gjerne delta som å legge meg ned og gi opp.
Psykiatrien i Norge har i årtier vært deltakere i uetisk og kriminell forskning på uskyldige mennesker.
På Gaustad sykehus opererte en lege ved navn Sem-Jacobsen på femti og sekstitallet. Han hadde fått sin utdannelse i USA og hjobbet for det amerikanske forsvaret før han kom hit til Norge.
Han mottok penger til sine umenneskelige forsøk fra amerikanske CIA.
Han skrøt av sine bragder og lovet amerikanerne at her i Norge kunne han gjøre hva han ville mot sine pasienter uten at det fikk følger for ham. Han opererte inn elektroder i hodene deres. Gerhard Helskog laget et program om dette. “Kampen om hjernen” som ble vist i programserien “Rikets tilstand”.
Dette misbruket av mennesker og denne uetiske forskningen lever i beste velgående i dag. Særlig innenfor psykiatrien. Hvert år blir mange nordmenn feilaktig diagnostisert og holdt fanget i psykiatrien. For at de hemmelige tjenestene ( forsvaret, politiet )skal få drive forskning på forskjellige typer fysisk og psykisk tortur.
Jeg er et slikt tortur-offer. Jeg har nå fått se dette fra innsiden av en slik institusjon som slavisk følger ordre fra disse hemmelige tjenestene. Stay Behind, eller E24 som de kaller seg i Norge.
De som jobber her er selvsagt lydige hunder. Den siste samtalen med psykologen her var som å bli sparket mens jeg allerede lå nede. Han vet utmerket godt hva han deltar på. Det kan jeg se på ham.
Han følger manualen slavisk. Jeg har lest endel av denne manualen så jeg vet hva jeg snakker om. Jeg hører på det han sier at han følger ordre. Samme hvor dumt det høres ut later han som han ikke forstår. Eller han sier at han skjønner at sånne ting kan skje, men han tror ikke det gjelder meg (sic..).
Jeg var ikke det minste opptatt av slike ting før jeg måtte finne en forklaring på all galskapen rundt meg. Det er en fornærmelse mot intelligensen min å påstå at jeg fantaserer. Men det er jo hans jobb å skrive korrupte journaler.
Jeg har lagt merke til at det har vært mer enn vanlig møtevirksomhet og lignende her, spesielt den siste uken. Derfor er jeg ekstra på vakt for smerter som kan komme fra denne sadistiske mikrobølgetorturen deres.
Det er jo slike påstander de liker å bruke for å gi meg diagnoser. Men de har gitt meg vondt i det venstre kneet i lang tid nå. Etter at jeg begynte å prøve å redde huset mitt har jeg hatt veldig vondt i kneet. Noe som gjør det vanskelig å jobbe hardt med rydding i huset. Dette er helt typisk for sadistene. Å påføre slik smerte.
Jeg var her i flere måneder før de plutselig begynte å måle blodtrykket mitt.
Jeg har alltid hatt blodtrykk som en ungdom. Selv når jeg var gravid. Jeg sa til dem at jeg antok at de ville vite hvordan jeg reagerte på elektro-torturen. Blodtrykket mitt var for høyt for første gang i mitt liv. Jeg fortsatte å snakke om at dette hadde med denne syke agendaen å gjøre. Neste gang de målte var det nesten normalt igjen. Og nå har de sluttet å måle. De er så lite proffe at de ikke engang følger opp sine egne løgner om at dette rutinemessig blir gjort en gang i måneden.
Jeg har vært her et halvt år, og de har målt det to ganger. Men det har vel ingen hensikt nå som de vet at jeg skjønner hva de driver med.
Jeg overhører stadig ting som er bekymringsfullt og avslørende for denne gjengen med kriminelle lakeier.
Så jeg skjønner at noe er i gjære her nå.
Derfor skriver jeg om det. Det har alltid hjulpet meg å avsløre ting de pønsker på.
Nå er de ute etter de indre organene mine igjen. Jeg har lært å tolke kroppens signaler. Og når de er ute etter nyrene mine får jeg vondt i ryggen på en spesiell måte. Det er vondt å ligge i sengen.
Nå i kveld var det slik. Jeg fant fram aluminiumskorsettet mitt, og etter å ha hatt det på i fem minutter var smertene borte. Det er to lag med aluminiumsfolie. Tapet på begge sider med gaffa-tape. Nå har jeg brukt det så mye for å beskytte meg mot galskapen disse syke menneskene er villig til å utsette meg for, at jeg har måttet tape litt her og der for å holde det sammen. Men uten denne beskyttelsen hadde jeg vært på god vei mot organsvikt nå. Garantert. Slik må jeg leve. Og slik ser det ut.

Snapshot_20160604_4

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.