Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

Psykiatriens totale korrupsjon i forhold til Gang Stalking

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Monday 13. June , 2016 kl. 11:23

Jeg ble fraktet med sykebil til Sanderud psykiatriske sykehus fordi jeg skriver denne bloggen. Det var en tvangsinnleggelse og politiet skulle egentlig følge meg.
Jeg hadde lest såpass mye om den korrupte gangen i dette at det kom ikke som noen overraskelse at de omsider bare kom og hentet meg.
Politiet har gang på gang siden helvetet startet våren 2014 forsøkt å få meg tvangsinnlagt.
De tilbrakte dagen utenfor huset for å være sikre på at jeg ikke skulle slippe unna denne gangen.
Tidligere hadde de vært på døren og løyet om at min datter hadde ringt og vært bekymret for meg.
Politiet hadde med seg kommunelege Steffen Kjønnås ( Skjåk ). Jeg skjønte med en gang at dette var avgjort på forhånd. Jeg forsøkte å si at jeg ikke var eller har vært psykotisk, at problemet hele tiden har vært at jeg ikke har fått den hjelpen fra politiet som jeg trodde ville være normalt å få når man flykter for livet og faktisk kan bevise det.
Alle jeg har vært i kontakt med, inkludert Steffen Kjønnås har fulgt manualen for hvordan ofre for dette vanviddet skal behandles til punkt og prikke. Det finnes ikke rom for kritiske spørsmål eller sunn fornuft oppi dette.
De er lakeier for et umenneskelig system. De oppfører seg som roboter uten følelser eller innsikt i den smerten de påfører ofrene. Det er disse menneskene som er syke. De har åpenbart ingen evne til å sette seg inn i ofrenes virkelighet eller føle empati. De gjør ganske enkelt bare jobben sin.
Og når de har gjort denne jobben med å stemple folk med feilaktige diagnoser, sørget for at ofrene er helt isolert fra venner og familie, drar de hjem og hygger seg med sin egen familie som om alt var i skjønneste orden.
Jeg lurer på hva slags diagnose disse burde hatt?
Det bekymrer dem ikke. De mottar sine bestikkelser og er fornøyd med det. Vel vitende om at de aldri vil bli stilt til ansvar for sine kriminelle handlinger.
På Sanderud sykehus traff jeg en ny lege. Jobben hans var ikke å snakke med meg og sette seg inn i situasjonen. Jobben hans var å sørge for at dette korrupte vedtaket om psykisk sykdom hos meg ble opprettholdt.
Legene på Sanderud som uten tvil blir styrt av denne kriminelle agendaen er: Draginja Brdar ( godkjente at jeg måtte legges inn med tvang), Zubair Nazir Ahmed ( nok en godkjennelse av korrupt papirarbeid ).
Denne legen hadde to korte samtaler med meg. Jeg behøvde ikke å si noe. Det var allerede bestemt at jeg skulle flyttes til Løbakk psykiatriske senter for langtidspasienter.
Jeg klaget til kontrollkommisjonen. De kvitterte med å opprettholde vedtaket om tvungent psykisk helsevern. To leger fra Løbakk delytok i denne nederdrektige, kriminelle aksjonen: Rikke Lise Steen Folstad og Karen Hanssen fra Løbakk. Jeg trodde ikke mine egne ører da jeg hørte hva som ble sagt om meg på dette møtet. Løgnaktige, godt betalte lakeier for systemet.
Jeg er ikke den som gir opp så lett, så jeg kontaktet en utenforstående psykolog som ikke er lettskremt og som er interessert i sannheten om ting. Dagen før jeg skulle møte ham trakk de tilbake kravet om tvang og gjorde oppholdet mitt om til frivillig. Det var plutselig ikke noen grunn til å holde meg med tvang?!?!
Denne psykologen sa at det hele så ut som et bestillingsverk og han fortalte meg at jeg nok var en såkalt “ikke-person”.
Hvordan disse lakeiene innen psykiatrien oppfører seg er en historie for seg. Ingen av disse burde jobbe med mennesker.
I dag fant jeg nok en gang at de har klippet hull i klærne mine. Fra før har de ødelagt tre t-skjorter og en bluse. ( Det er det jeg vet om, jeg går jo ikke gjennom alt hver dag ) De har ødelagt to telefonladere. Jeg får ikke ha noenting i fred. Det er virkelig trist å se at mennesker som skal hjelpe andre oppfører seg på denne måten. De fortjener å bli hengt ut og stilt til ansvar. Det begynner etterhvert å bli kostbart å stadig måtte kjøpe nytt fordi man ikke vil kle seg i filler. Jeg låser ned ting jeg ikke vil at de ødelegg. Fotoutstyr og minnebrikker og annet som beviser hva som skjer med meg. Det er en skam at uskyldige nordmenn må leve på denne måten.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.