Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

Mer om bloggen psykiatrierpolitiskdrap

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Thursday 16. June , 2016 kl. 21:20

Denne posten har jeg hentet fra nettstedet “Det som staten Norge skjuler”. Det blir altså fra tid til annen skrevet noe om dette. Men massene går rundt i søvne uvitende om at denne ondskapen utspiller seg i lykkelandet Norge. Ofrene for dette fortjener nå å hørt. Den lidelsen vi som ofre blir påført er vanskelig å ta inn over seg. Men dette skjer nå med flere og flere uskyldige mennesker. Neste offer kan være noen i din familie. Her er artikkelen fra “Det som staten Norge skjuler”:

http://detsomstatennorgeskjuler.origo.no/-/bulletin/show/547524_markussosionom-beretter-om-psykiatrierpolitiskdrap-1-psyki

Markussosionom beretter om psykiatrierpolitiskdrap(1) “Psykiatri er politisk”

Hei!
Dette er skrevet av en sosionom og hjelpepleier, en mann som har arbeidet mange år på sykehus, på sykehjem og som også har värt sosialabeider på gatenivå i over 15 år. Har også arbeidet mange år i psykiatrien.

Hva jeg ikke visste da jeg arbeidet med psykiatriske pasienter, var at Norge, i likhet med mange andre land, har benyttet seg av veldig umenneskelige og uetiske metoder for å passivisere mennesker. Teknologien omkring dette er etterhvert veldig gammel, den ble til lenge för krigen. Under krigen, var Tyskland den sterkeste representanten for utbyggingen av et “overvåkingssystem”, som de kalte det, men allerede da, visste de at denne teknologien kunne benyttes til å manipulere mennesker, og også “forandre” menneskers adferd.

Etter krigen ble dette den store “eksportvare” innenfor de hemmelige tjenestene, og Norge var et land som knyttet sterke kontakter med Amerika og CIA, både offentlig, og også i hemmelighet på flere plan, blant annet Arbeiderpartiet fikk “usunne kontakter” som medförte en klappjakt på kommunister. Dette var også tilknyttet det som kalles NATOs hemmelige här. eller Gladio, som det også kalles.
Sagt veldig kort, kan man si at MI6 (britisk etterretning) og CIA og NATO, trente opp mennesker i flere land i Europa, som skulle brukes mot kommunister, dette kalte de Gladio-härer. Sannheten er vel at de har blitt benyttet til å utöve politisk kontroll og hvor mange mennesker som er blitt “tatt vekk fra gata” er det vel ingen som har fullstendig oversikt over.
Gladio, ble avslört i Italia i 1990, og to italienske generaler vitnet om at det fantes en hemmelig Gladio-här også i Norge. og mange andre land i Europa.
Belgia foretok en parlament-undersökelse og etterforskning, og også der kom det fram opplysninger om at Norge har en aktiv Gladio-styrke som ikke er styrt fra det norske Storting.

Norge foretok en granskning av de hemmelige tjenestene i 1994, den såkalte Lund-kommisjonen, uten at de fant ut noe särlig. Tron Gerhardsen, som er nevö av tidligere Statsminister Einar Gerhardsen, og sönn av broren til statsministeren, Rolf Gerhardsen, mannen som ledet Arbeiderpartiets hemmelige etterretningstjeneste,- stod fram i dagbladet 19 november 09 i forbindelse med lanseringen av sin nye bok : “Einar og Haakon, Rolf og jeg”. Her fortalte Tron Gerhardsen at Haakon Lie löy til Lund-kommisjonen, og Jens Chr,Hauge löy til Lund-kommisjonen, og ogsä faren hans, Rolf, og han selv, löy til Lund-kommisjonen.
Så bildet om at Norge har gransket de hemmelige tjenestene uten å finne noe särlig galt, blir helt latterlig. Hele Lund-kommisjonen med dertil hörende Lund-rapport, er bare falske glansbilder, laget for at folk skal tro at Norge er et land som respekterer menneskerettighetene.

Bare et lite kort avsnitt om hva det handler om :
Frimurerne, eller Freemasons, som det heter på engelsk, er de som styrer verden. Britisk Freemasons har värt de mektigste, og Amerikansk og Engelsk Freemasons har samarbeidet lenge. Det var de britiske Freemasons som skapte både kommunismen og nazismen. Splitt og hersk.
Franske Freemasons var den sterkeste motpolen til den engelske/amerikanske-Freemasons, men etter 1984 har de samarbeidet omkring det som kalles “New World Order”.
De mektigste i Norge er med i Trilateral Commission, Bilderberger eller Council of Foreign Relations, navnene blir ikke tatt med i denne omgang. Men Arbeiderpartiet og også Fremskrittspartiet er representert, og de to partiene er også “de to motpolene” i Norge. Da Arbeiderpartiet begynte å tape stemmer til venstresiden på slutten av 60-tallet, fant de ut at det må startes ett nytt parti for å demme opp. Så kom Fremskrittspartiet til verden i begynnelsen av 1970-årene som svar på det. Skremmende hvor mange mennesker som stemmer på Fremskrittspartiet, som jo er veldig langt ut til höyre, der nazistene hörer til.

MK-Ultra var et “adferdsmanipulerings-program” fra CIA som ble benyttet etter krigen mot nordmenn som på en eller annen måte hadde arbeidet for tyskerene. Dette var fordi CIA og Norge mente at tyskerene allerede hadde brukt denne hemmelige teknologien på alle som var tilknyttet det tredje riket. Så alle som ble satt i fengsel etter krigen ble eksperimentert på i dette MK-Ultra-programmet, og også ca 5000 tyskertöser. Dette fortsatte i andre- og tredje generasjon, og nå er det fjerde generasjon av de som först ble eksperimentert på som er under oppfölging. Dette er genetiske prosjekter, og målet var å skape “Hitlers superbabies”, og det har faktisk blitt gjort. Nå har denne forskningen gått videre til å lage “cyborger”, dvs.halvt menneske, halvt maskin, og denne forskningen er big “business service”, og omfatter alle typer av automatiserte mennesker, der resultatene av denne forskningen blir “höstet” og benyttet i nye og kraftigere utgaver som implanteres i nye mennesker. Målet nå er å ha utstyr som kan kontrollere og manipulere adferden til alle menneske-typer, så det höstes litt her og litt der for å få ett komplett input.

ALFA, eller ALPHA, er et ord som Ronald Bye hadde hört i forbindelse med “den hemmelige etterretningstjenesten i Norge. Han trodde det var navnet på den hemmelige gruppen.
Sannheten omkring ALPHA må ikke komme ut, fordi denne gruppen er “vokterene” av energier som noen mennesker naturlig har, andre naturlig tilegner seg, og igjen andre mennesker får som en fölge av bruk og eller misbruk av stoffer som klassifiseres som narkotika.
Det er også kjent at CIA og andre “Agencies” er nettopp de som importerer narkotika og får den distribuert. Norge er veldig interressant i så måte, siden de prismessig kan få mye for narkotikaen i Norge. Såkalte “safe-houses” har tradisjonelt blitt benyttet til salg av narkotika, og også som et senter for å få knyttet brukerene og misbrukerene opp i den såkalte Matrixen.

Dette igjen er knyttet opp mot at mennesker er åndelige vesener med et fantastisk potensiale. Men det er farlig hvis menneskene får vite noe om dette. Derfor er det opprettet “ALPHA-team” i de fleste vestlige land som har som oppgave å tilknytte disse menneskene som har hatt “målbare utslag” av bevisstheten.
Sagt på en annen måte, har det alltid värt mennesker på jorden som har “kontakt med Gud”, på en eller annen måte, enten de er synske, kan helbrede, eller driver med “kanalisering” av en eller annen art osv.osv. Disse menneskene får ikke lengre holde på uten at de blir tilknyttet “Matrixen”, og grunnen for å knytte dem opp med elektronikk er for det förste å ha kontroll over dem, og for det andre å misbruke dem “les : höste dem”. NATO sies å ha sitt eget “Delphi-board”, mennesker som har synske evner som kan forutsi fremtid, og også reise i fortid. Det sies at dette utmerket godt kan gjöres med en person uten at denne personen forstår noenting, en av metodene er å gjöre dette mens personen sover, og “slette minnene om dette” idet de våkner, eller för de våkner. Mennesker er altså fantastiske vesner, og de som kommer “litt for närme Gud”, slik at de kan utföre det som vi kaller for mirakler, blir utsatt for et angrep av en teknologi som har blitt forsökt holdt hemmelig. Resultatet blir det som vi kaller psykiatriske symptomer

Jaja…Jeg skal skrive mye mer om dette og om alt mulig annet relatert til psykiatri og uetisk forskning etterhvert.
Daniel Ganser er en veldig bra kilde til NATO sin hemmelig här, Freemasons fins det tusenvis av böker om, en som jeg kan anbefale heter “Scarlet and the Beast”, som forteller hvordan tingene henger sammen.

10.jan.2010 kl.14:40

Kilde http://psykiatrierpolitiskdrap.blogg.no/1263130814_psykiatri_er_politisk.html

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.