Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

Sommertrening for gang stalkere

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Tuesday 5. July , 2016 kl. 10:12

Dette helvetet startet for meg i år 2000. Men siden våren 2014 har de brukt meg som sommertrening for stalkere som deltar på sommerskolen deres. Dette foregår sikkert flere steder i landet.
Jeg kan nå bekrefte at årets treningsleir er i gang. Jeg befinner meg på Løbakk psykiatriske senter på Ingeberg utenfor Hamar. De sisye dagene har den elektroniske terroren vært heftig. De koker hodet mitt og beina mine. Jeg forsøker å beskytte hodet om natten med aluminiumsfolie med tape på begge sider. Denne beskyttelsen hjelper litt, men jeg er for det meste svimmel og orker nestren ikke å gjøre noenting.
Jeg har vondt i hodet og i beina. Sadistene gjør sitt beste for å gjøre livet mitt til et helvete.
Jeg har hatt vondt i det venstre kneet i lang tid. Noen ganger så vondt at jeg ikke har klart å sove. Så jeg laget meg en beskyttelse av nevnte materialer og tapet rundt kneet. Dagen etter var smerten borte. Som hevn har de gitt meg vondt i muskulaturen i begge beina istedet. Jreg kan jo ikke dekke meg helt med beskyttelsen pga at jeg er her på et “sykehus”.
En mann jeg snakket med sa at han hadde fått høre at det ikke egentlig er et sykehus, men et sted de skal oppbevare meg.
Dette stemmer godt med hva jeg opplever her.
Og nå er det om å gjøre å få meg ut herfra. Antagelig pga sommer-treningen…Sic..

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.