Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

Ekstrem trakassering på Løbakk psykopatiske senter

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Wednesday 3. August , 2016 kl. 14:21

Etter at jeg leverte anmeldelsen min har det som sagt vært en utrolig økning i trakasseringen her på Løbakk. Det er blitt så ille at jeg nå kan skjønne hvem her inne som deltar på dette.

Den ene er en meget korpulent dame. Det er forøvrig et arketypisk utseende for disse psykopatene. Feite, dvaske og dumme. Kanskje de har blitt dratt inn i dette fordi de er misunnelige på andre og ser en mulighet til å skaffe seg makt over disse. Hun snakker hele tiden om mann og barn. Mannen hennes jobber i forsvaret ( hvilke overraskelse.. ). Så der i gården blir nok ungene lært opp til å mobbe andre, slik at de skal bli gode gang stalkere som voksne.

Det var forresten denne korpulente damen som var så opptatt av å måle blodtrykket mitt og som sa at de ikke noterte resultatet!?!

I dag har de hatt støykampanje det meste av dagen. Kommunens bakkemannskap stilte mannsterke for å klippe en plen som ikke trengte det. Det så ut som det viktigste var å sørge for at ting foregikk slik at det ble mest mulig støy der jeg satt. En av dem kjørte rundt på den samme flekken (rett foran meg) i et helt kvarter. Og de stusset med kantklipper og vanlig klipper og med denne traktorklipperen. Til å begynne med var det faktisk underholdende å sitte og se på folk utføre slikt idiot-arbeid.

En annen mulighet er at kommunen har alt for mye penger. Når de kan sette tre mann i arbeid med å finstusse en plen. Det er ikke til å tro.

Jeg har vært ute det meste av dagen for å observere galskapen og forsøke å danne meg et bilde av hvem av de ansatte som deltar. Jeg prøver å finne ut om det er alle sammen eller om det er en eller to på hver vakt. Det bor jente fra Afrika her. Hun er et temmelig usypatisk vesen og hun har nå blitt satt inn for fullt i trakasseringen av meg. Hun har stort sett holdt seg inne den tiden jeg har vært her. Sittet inne og kjeftet hvis døren skulle stå oppe en varm sommerdag. Etter at jeg leverte anmeldelsen har hun begynt å sette seg ute hver gang jeg går ut.

Da jeg flyttet stolen min slik at jeg skulle slippe å se henne begynte hun å bråke med bord og stoler. Tidligere satt hun og fniste og så megetsigende på de ansatte når jeg var i nærheten. Nå har hun begynt å le høyt. Min teori er at hun “jobber” for å skaffe familien oppholdstillatelse. Hun er fra Somalia, så da bor hun sikkert på Stange hun også..

De prøver som sagt å få meg til å eksplodere. Siden disse menneskene(?) ikke eier skam i livet, skammer jeg meg på deres vegne. Tenk å være med på slike aksjoner mot uskyldige mennesker? Jeg har grått mine bitre tårer de siste dagene. Jeg forstår ikke hvordan dette er mulig. Og når jeg hører at det feite droget har sagt at hun er “bekymret” for meg, da blir jeg bekymret for hva som kan være neste trekk fra disse syke individene.

Disse idiotene tror vel fortsatt at de kan bruke psykiatri-kortet sitt. Jeg gjetter på at det er oppbrukt. Og i denne bloggen kan jeg skrive hva jeg vil. Jeg kan skrive om sannheten. Jeg påberoper meg ytringsfrihet. Og så lenge jeg ikke navngir disse umenneskene regner jeg med at jeg kan få beskrive den virkeligheten jeg lever i.

Med fare for å gjenta meg selv må jeg si at det er en skam at disse moderne nazistene får lov til å kalle seg omsorgsarbeidere.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.