Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

Stalkere som jobber som omsorgsarbeidere…

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Thursday 4. August , 2016 kl. 18:13

Det er kveld 4 august. Jeg skjønner at de leser bloggen min for det skjer mye her som tyder på det.

Jeg liker en av de som jobber her spesielt godt. Når han er på jobb har denne sørgelige tilværelsen vært litt lettere å leve med. Jeg har følt at jeg kan snakke med ham om dette marerittet. Vi var ute og gikk en tur i skogen. Det er det eneste stedet jeg får litt fred fra psykopatene. Je merket på ham at noe var annerledes i dag.

Psykopatene vet selvsagt at jeg liker ham godt, så nå holder han seg mer unna meg enn han har gjort tidligere. Det er jo viktig at jeg ikke har det hyggelig.

Henne jeg ventet på til kveldsvakten dukket ikke opp. Men det gjorde en jeg ikke har sett på jobb her tidligere. Jeg kan etterhvert lukte disse stalkerne på lang avstand. Så jeg skjønte at han har overtatt rollen som overkikkador for nettverket her i kveld. Han skal sørge for at jeg får den trakasseringen og mangelen på hyggelige stunder som jeg fortjener.

En gledelig ting er at jenta fra Somalia har gått tilbake til å bli sitt gamle jeg. Hun har sluttet å sitte oppå meg hele tiden uansett hvor jeg oppholder meg.. Dette forteller meg at de har lest de siste innleggene mine her.

Det bryr jeg meg overhodet ikke om. De fortjener å bli omtalt som det de er. Moderne nazister.

Det de ønsker er jo at jeg skal stenge meg inne på rommet og gråte og gråte. Da har disse omsorgsfulle menneskene i helsevesenet oppnådd det de ønsker. Det jeg etter deres mening har fortjent.

Denne nye mannen på jobb er stor og sterk. Jeg tror de kanskje håper at jeg skal bli redd og slutte å skrive om dem. Det kommer ikke til å skje. Jeg har ingenting å være redd for. Jeg holder meg til sannheten. Og sannheten står når løgnene deres faller. Mitt vitnesbyrd om denne skrekkelige behandlingen de gir oss som er ofre for dette blir stående. Og en dag kommer disse som driver med dette til å bli kalt moderne nazister.

Barn og barne barn kommer til å bli sjokkert og skamme seg over ¨å være i slekt med dem. Når sannheten om denne uetiske forskningen på og tortureringen av uskyldige mennesker kommer for en dag.

Her er en veldig god informasjonskilde for de som måtte lure på hva dette egentlig dreier seg om:

http://www.newworldwar.org/

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.