Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

Den organiserte trakasseringen fortsetter

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Saturday 6. August , 2016 kl. 08:43

Det er morgen 6 august. Jeg har akkurat vært ute og røyket. Tre ansatte var på plass ute og kastet frisbee. Man kan jo si at det ikke er noe unormalt med det. Det som for meg ser unormalt ut er at det er et bestemt mønster i dette jeg blir utsatt for. De er alltid der når jeg skal røyke dagens første sigarett. Da er jeg trøtt og de tror da at dette vil plage meg. jeg synes det er latterlig. Det er bare den uhøflige drama-queen- somalieren som har irritert meg. Når hun har sittet og ledd åpenlyst av meg. Og alle synes det er greit.

En av de andre pasientene kom også ut. Det er viktig for dem at jeg ikke får sitte alene ute noen gang. Særlig ser det ut til at dette er viktig for dem med det samme jeg har stått opp. Denne pasienten har fram til jeg leverte anmeldelsen pleid å sette seg et stykke unna. Etter at jeg leverte den har hun alltid satt seg rett ved siden av og hun har begynt å delta på frisbee-kastingen. Hun kommer alltid ut når jeg er ute.

De har som nevnt sluttet å bruke somalieren til å trakassere meg. Nå bruker de denne kvinnen fra Kongsvinger-traktene i stedet. Henne liker jeg egentlig og synes det er synd at hun deltar på dette. Jeg tror de bruker henne fordi de innbiller seg at jeg ikke forstår siden jeg har hatt noen fine samtaler med henne.
De prøver å være smarte for å sørge for at jeg blir trakassert. På den måten får de poengene og belønningen sin som flinke samfunnsborgere i et korrupt og facistisk diktatur hvor det ikke lenger er plass til fritenkere. Det er kun plass til de som lydig utfører ordre.

Det er slik at mennesker er vanedyr og når de plutselig begynner å gjøre noe annerledes enn de pleier er det en grunn til det. Så at denne kvinnen plutselig er blitt så sosial er det derfor grunn til å legge merke til. Jeg har brukt tiden godt de siste dagene for å observere dem og legge merke til hvordan de opererer.

De tror at jeg ikke forstår og det er en fordel for meg på en måte. Da kan jeg følge med på idiotiet og skuespillet som forgår, og smile og late som ingenting. Go with the flow.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.