Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

En ny vri på trakasseringen her på Løbakk

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Monday 8. August , 2016 kl. 07:12

Jeg har vært ute og røyket. To lastebiler kom “tilfeldigvis” kjørende på den lille grusveien forbi her. Og jeg begynner nå å bli så sensitivert på folk som “tilfeldigvis” skal ut når jeg sitter der.

jeg ble mer eller mindre sittende å se på døren. De har jo praktis talt sluttet å misbruke somalieren til denne trakasseringen. Bortsett fra en gang sent i går kveld. Da kom hun og satte seg i stolen ved siden av meg. Jeg reiste meg med det samme og gikk inn.

Men jeg tenkte det ville være moro å se hvor lenge hun orket å sitte der hvis det ike var noen å trakassere ved å gjøre det. så jeg satte meg i stuen for å få med meg dette. Etter et minutt kom hun inn igjen. Og hun så med et spørrenede blikk på denne trakasserings.mentoren jeg har nevnt tidligere. Stemningen var elektrisk.

De har nå funnet ut at de skal misbruke en annen pasient til denne oppgaven. Etter at somalieren plutselig forsvant ut av det vanlige trakasserings-opptoget (etter at jeg skrev om det) har en annen kvinnelig pasient begynt å dukke opp overalt på nøyaktig samme måte.

Hun er såpass spesiell og såpass syk at de tror antagelig ikke at jeg “forstår” hvis de bruker henne. De er ikke akkurat rakettforskere disse menneskene her som har dedikert seg selv til å plage livet av uskyldige mennesker. Hadde de vært virkelig intelligente hadde de ikke drevet med dette. De forstår ikke at vi alle er energi, alt levende henger sammen i denne energiverdenen og de går løs på en del av den energimasssen de lever i for å ødelegge den.

Det blir som å forgifte en del av et tre og tro at resten skal klare seg fint.En annen som klart er med på dette er tilbake fra ferie i dag. Det er også kunst-terapauten som har vist ved flere anledninger at hun vet hva dette handler om, og latt som hun ikke skjønner.

Neste røyk skal jeg gå ut på forsiden for å innta. Det er egentlig ganske artig å se hvor langt de strekker seg for at jeg skal føle meg konstant trakassert. Og det blir interessant å se hvor mange som skal ut og inn den døren akkurat i løpet av de sju minuttene jeg sitter der.

jeg begynner nå å få god oversikt over hvem som har solgt sjelen sin og synes tortur og trakassering er en fin bi-inntekt. Det er minst to av dem på hver vakt. Jeg lurer på hva det koster å trakassere meg natt og dag, overvåke meg og ødelegge tingene mine Det er ingenting som tyder på at de har tenkt å stoppe. Det har ikke jeg heller.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.