Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

Selve definisjonen på galskap finner man når man studerer disse organiserte mobberne i helsevesenet

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Monday 8. August , 2016 kl. 14:22

Selve definisjonen på galskap er å fortsette å gjøre noe for ellevte gang og forvente et annet resultat enn de ti første gangene.

Det er det de driver med her på Løbakk psykiatriske senter. Jeg visste ikke om jeg skulle le eller gråte når de kom i dag og sa at de skulle måle blodtrykket mitt. Det er jo vanlig prosedyre å gjøre det en gang i uken, nei, en gang i måneden… ( det var dette som var begrunnelsen denne gangen også… )

Jeg regner med med at de har lest at jeg harselerer med dem her i bloggen. Så jeg spurte litt ironisk om det var noen vits siden de ikke noterer det noe sted.

Han som inntil nylig var en fin støtte for meg kvitterte med at de hadde notert resultatet fra mai.

De har målt det to ganger tidligere og notert det ene resultatet. Jeg sa til ham at de kom til å gå inn i historien som moderene nazister, men at jeg også var interessert i hvordan den elektroniske torturen virker på meg.

Jeg sa også at dette var et helt latterlig tiltak. Jeg har vært her i et halvt år. Blitt målt og veid tre ganger og den første gangen ble det sagt at det ikke var noe å bry seg om fordi de ikke noterte resultatet.

Blodtrykket i dag var selvsagt for høyt. Jeg var irritert og litt stresset pga den feige falskheten som omgir meg på alle kanter. Og det sårer meg at denne hyggelige sykepleieren som tidligere gjorde dagene lettere å holde ut nå åpenbart har gjort knefall for dette kriminelle rotte-nettverket.

Vel, jeg er uansett glad for å finne ut hva som bor i mennesker jeg har åpnet meg for. Slik at jeg kan lære at det må jeg slutte med.

Jeg innledet med denne frasen om galskap. Jeg tror de nå planlegger for ….ende gang å prøve å gi meg hjerneslag. De gir seg ikke. Og jeg er full av undring over at disse tilsynelatende normale menneskene er i stand til å være så onde. De bare følger ordre, uten en tanke på hvilken smerte dette påfører oss som ofre for disse grusomhetene. De burde i sannhet skamme seg, men det ser jeg jo at de ikke gjør.

Så jeg skjønner at her må jeg beskytte hodet i tiden framover. Men jeg legger dette i Jesus sine hender og ber om beskyttelse mot (og ber for) disse satanistene som lar seg bruke i et sånt umenneskelig og grusomt spill om andres liv. Jeg ønsker dem alle god bedring.

En dag blir dette avslørt og historien skal skrives. Da kommer barn og barnebarn til å vri seg av skam over at foreldrene og besteforeldrene kunne være så feige og slemme.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.