Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

Mail sendt til politiet på Stange som hjalp meg med samme sak for femten år siden

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Friday 25. September , 2015 kl. 21:30

Hei

Dere gjør virkelig en kjempeinnsats for å ødelegge meg. Jeg tror nok du i utgangspunktet ville hjulpet meg, men det ble jo vanskelig når Hedmarkspolitiet nå har blitt en gjennom-korrupt institusjon (med aktive deltakere i høye stillinger:) som virkelig anstrenger seg for å henge meg ut, spre løgner om meg. Og til og med plante ting i lommeboken min. Vel, jeg er ikke ferdig ennå. Sist jeg var innom kontoret deres for å trygle om hjelp, sto de bare og lo av meg da jeg etter et par timers venting måtte gå igjen uten å ha klart å få en avtale engang…sic.. Jeg skjønner jo at dere må sørge for at dette ikke kommer ut. At politiet nu til dags hjelper dette livsforsikringsvindel-nettverket, slik at de får myrdet sine ofre uten at det får noen konsekvenser for dem. Og lar dem plyndre ofrene etterpå. Det kan jeg forstå utifra lydopptakene jeg har. Ja, jeg kan bevise det jeg sier. Hvis noen hadde vært interessert… Det dere er interessert i er å hacke pc’en min og fjerne bevis, sørge for at jeg ikke har bil osv osv… Jeg trodde ikke mine egne øyne da jeg så hvordan politiet forsøkte å beslaglegge dagboknotater fra det siste året med horror 24/7. Og de hadde tid til å sjekke hva jeg hadde tatt bilder av, men se på bevisene mine. Nei. Ifølge deg blir det ikke før jeg legger meg inn på Sanderud..
Da du hjalp meg for femten år siden, var det lover mot å spre løgner om folk. Lover mot slike groteske karakterdrap. Disse gjelder ikke lenger for meg forstår jeg, når min datter kan fortelle at politiet ringer inn bekymringsmeldinger til barnevernet!?! Hvordan tror du det føles å bli ydmyket og tråkket på på denne måten, når du kan bevise at du slåss for livet? Hvordan tror du det er å savne livet som det var en gang for lenge siden? Jeg har mistet all tillit til politiet. All tillit til Stange kommune. All tillit, punktum. Dere behøver ikke frykte at jeg noensinne kommer tilbake dit, om jeg skulle overleve dette. Og det skal jeg.
Jeg har nå hatt mulighet til må studere denne galskapen på nært hold i et år. Det blir flotte biler av denne gjennområtne virksomheten. Store SUV’er og andre nye biler med svarte ruter. Nyere og finere for hvert offer. Eierne ser til og med ut som om de er stolte av det de gjør?
Hvis dette handlet om å bekjempe kriminalitet, skulle 90% av ofrene vært menn. Slik er det ikke. De fleste ofrene er enslige kvinner. Uskyldige sådanne. Og kriminelle som hjelper til med å drepe oss får straffefritak/reduksjon i andre saker. Den evigvarende utsettelsen av saken mot M. Torp er et godt eksempel. Jeg tror jeg kan ta med den store hasjsaken i Elverum også. Der min bror er en av de tiltalte. Alt står rolig i påvente av min død.
På et av lydopptakene kan jeg høre at: Det er vanskelig å ta a Anne. Hu har seighet og utholdenhet som en kriger, Jeg velger å ta det som et kompliment, og som et bevis på at jeg ikke er et psykotiskt, narkovrak som dere påstår. Da hadde jeg nok ikke greid det jeg faktisk har klart i denne forferdelige situasjonen jeg er i. Det blir selvsagt bare en påstand. Det kan godt hende det finnes psykotiske narkovrak som klarer å holde hodet kaldt 24/7 i måned etter måned etter måned, mens de venter på den hjelpen lovverket sier de har krav på. Jeg kommer aldri til å gi meg. Jeg kommer aldri til å ruse meg så jeg mister kontrollen. Just for the record. Dere får bare fortsette med den skammelige behandlingen av meg og barna mine. Det sier mer om dere enn det gjør om meg. Jeg vet ikke hvorfor dere trodde jeg skulle være lett match? Det burde iallfall T.Stårvik visst at ikke er tilfelle:) Men han er vel bare opptatt av at Iver Rødseth, den feige, selvforherligende psykopaten skal få hevn fordi jeg ikke gikk ned for femten år siden.
Ifjor vår sa jo Thomas at han skulle i begravelsen min… Det var visst noe han bare “følte”. I tillegg til å skrive i en notatblokk at jeg skulle være ferdig før jul. Brenne inne kanskje…?:) Jeg sier ikke mer… Ikke akkurat nå.
Jeg skal vie resten av livet mitt, om det blir kort eller langt til å avsløre og kjempe mot dette vanviddet.
Og helt til slutt har jeg lyst til å si at alvorlig talt Nils Ringnes. Dette kler deg ikke. Du er bedre enn dette. Det er jeg sikker på.
Men dere får uansett ha lykke til med den oppgaven det er å kneble meg, torturere meg psykisk med å nekte å hjelpe, og å ta fra barna mine en mamma de helt sikkert hadde hatt bruk for.

Mvh
Anne Ødegård
Hjemløs

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.