Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

Mail til Trine Skei Grande og hva hun svarte 05.06.15….

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Saturday 26. September , 2015 kl. 10:22

Hei igjen!

Jeg har nå vært på flukt i over et år. Mistet det meste og med vantro sett hvordan samfunnet behandler mentalt friske mennesker pga en forrykt agenda hvor man åpenbart skal følge “manualen” uansett hvor mye man dummer seg ut.
Jeg er et mentalt friskt menneske. Det kommer jeg til å fortsette å være uansett hvordan det passer inn i denne “agendaen”.
Man kan ikke bare avskjære normale oppegående mennesker med at de trenger legehjelp når de kan bevise det de sier.
Det er derfor psykiatrien ikke har fått tak i meg ennå. Jeg er mentalt frisk og kan bevise det jeg sier. Jeg har lydopptak av en tidligere lamdslagsspiller i håndball, en tidligere sekretær i finansdepartementet samt en nåværende kommunepolitiker for venstre. Disse snakker om hvordan de skal drepe meg for to millioner kroner. På telefonen har jeg lagret meldinger som ser ut til å være bekreftelser på livsforsikringer tegnet 14 januar og natt til 15 januar 2000. Det er sju av dem. Et engelsk etterforskningsfirma har kommet til at all gang stalking er livsforsikringssvindel. Og det er vanlig at alle ofrene har flere poliser tegnet på seg.
Tror dere politikere at vi. almuen. er så kunnskapsløse og hjernevasket at denne gang stalkingen. forsikringssvindelen og alle disse hårreisende bruddene på alle menneskerettigheter kan fortsette uten at noen reagerer til slutt? Tror dere at strutsen forsvinner om den/dere stikker hodet i sanden? Skal barn og barnebarn først om femti år få vite hva som skjedde med mor? At hun ikke var gal.
Selv har jeg nå bestemt meg for å søke asyl i utlandet. Jeg tar med meg bevisene jeg har. Oppsiktsvekkende lydopptak, tusenvis av bilder og film. Og en dagbok fra det siste året. Jeg regner med at den horroren jeg har vært utsatt for gjennom femten år, pluss det faktum at jeg kan bevise at jeg flykter for livet, vil gi meg rett til beskyttelse et eller annet sted. Beskyttelse jeg ikke får i Norge. Der skal jeg fortsette kampen for menneskeretter også for oss uskyldige mennesker over hele Europa, over hele verden som får livene og familiene våre ødelagt på denne brutale måten. Særlig brutal fordi man ikke får den hjelpen menneskerettene og rettsvernet sier vi har krav på. Dette er en skam for en rettstat som bomber for menneskerettigheter og demokrati ellers i verden. Jeg er utsatt for ulovlig overvåking, mobbekampanjer, støykampanjer, karakterdrap, innbrudd, tyveri, sabotasje, hærverk og drapsforsøk for å nevne noe. Og noe er alvorlig galt når man blir truet på livet, kan bevise det, men den eneste “hjelpen” man kan få er en enveisbilett inn i psykiatrien? Og Norge skal være verdens beste land å bo i..Men takk for svar. svaret bekrefter det jeg fryktet var tifelle. nemlig at det offentlige Norge har munnkurv i denne saken. Man følger “manualen” slavisk. Og den sier at jeg og andre ofre skal stemples som psykisk syke og behandles som kriminelle. Det kriminelle nettverket er lovet beskyttelse, En av overgriperne sa til meg at det spiller ingen rolle at jeg kan bevise det jeg sier.Vel. for meg spiller det all verdens rolle at jeg vet hva jeg snakker om. Jeg lurer på hva dere på stortinget skal si når dere blir nødt til å innrømme at dette skjer. Også i Norge. ellers i Europa er viljen til å innrømme dette større. Jeg har akkurat skrevet under på et opprop som krever at Europa-parlamentet tar tak i saken og lovbeskytter ofre for gang stalking og elektronisk tortur.. Norge er det eneste landet jeg vet om som konsekvent nekter å hjelpe folk som er oppegående nok til å skaffe bevis på at galskapen er veldig reell. I Norge blir man ydmyket og tråkket ned, isolert og latterliggjort. Og på toppen av all torturen og alle grusomhetene må man også leve med beskyldningene om å være psykotisk, og at man står bak ødeleggelsene selv.
Jeg håper og tror at dere folkevalgte etterhvert ikke vil leve med den skammen det må være å vite at dette foregår. At det etterhvert vil finnes, også i Norge, noen som tar menneskerettighetene til uskyldige nordmenn som blir utsatt for dette “fenomenet” på alvor.
Vi er helt vanlige borgere. De aller fleste ofrene er uskyldige enslige kvinner. Og vi trenger rettsvern, ikke psykiatri.

Mvh
Anne Ødegård

On 5. juni 2015 at 4:49 PM, “Grande Trine Skei” <trine.grande@stortinget.no> wrote:

Takk for mail.
Jeg har oppriktig bare et godt råd til deg, finn en lege du kan stole på å ta kontakt med vedkommende.
Jeg forstår at du har det fælt, men det er bare slik du kan få hjelp.
Beste hilsen Trine Skei Grande

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.