Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

En trist juledag for oss som er ofre for Gang Stalking

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Friday 25. December , 2015 kl. 15:39

Jeg sitter alene og drikker kaffe og tenker på livet mitt. Jeg regner med at det blir et hardkjør for å få tatt livet av meg før nyttårsaften. Slik at de kan feire skikkelig. Han jeg bor hos er på familiebesøk. Han er også en del av dette gale nettverket, og det tror jeg resten av familien også er. Jeg har overhørt samtaler som tyder på det. Alle begynner å bli skikkelig utålmodige. Jeg tror det var meningen at han skulle ta livet av meg i går. Han har gått fra å være snill, god og rettferdig til å bli farlig og beregnende. Jeg satser alt på at han ikke klarer å gjøre det. Etter at han har blitt kjent med meg tror jeg han egentlog forstår hvor lite jeg fortjener denne grusomme skjebnen.

Den første tiden jeg var her var vi nesten som kjærester. Han sa at jeg kunne bli så lenge jeg ville. Psykopatene hadde tenkt å ta meg på en av bussturene hit. De satte til og med opp en egen buss bare for meg. Det forstod jeg når den virkelige bussen kom samtidig til en pausestopp ved Sinclear Vertshus. Da hørte jeg dem banne over hvor uheldige de var hele tiden. De fortsatte å tro på bussen en stund til. Men jeg var alltid forberedt. Alltid våken og med en sekk full av “våpen”. Brekkjern, stekegaffel. kniv(er), plumbo osv. De skjønte etterhvert at det ville bli vanskelig.

Og det var da jeg forstod at de kom til å prøve hjemme hos han jeg bor hos. Han er den eneste som har tilgang til meg. Og ganske riktig. En dag kom han hjem fra jobben og så ulykkelig ut. Jeg spurte om han hadde vært i et møte, han svarte at det hadde han. Etter denne dagen forandret han seg til denne kalde fyren han er mesteparten av tiden nå. Og etter denne dagen kom moren hans på døren hver dag for å legge press på ham. Jeg hørte dem snakke sammen, og det dreide seg hele tiden om hvorvidt jeg var her eller hvordan det kunne gjøres.

Han har ikke lyst til å drepe meg, men han er den eneste som kommer i nærheten av meg. Jeg lurer på hva de sa til ham på dette “møtet”? Var det trusler eller løfte om belønning? På lydopptakene mine fra Elverum kom det fram at en av de som har forsikret meg ventet  å få to millioner når jeg var død. Det er åtte slike forsikringer som jeg vet om. Hvis alle er på to mill, blir det 16 millioner kr. Det er ikke vanskelig å se motivet for å jage ihjel en halvgammel enslig kvinne da?

Jeg venter meg at han kommer hjem fra familieselskapet med en ny plan de har klekket ut der.. Jeg setter meg delmål nå for tiden. Først var det å greie å bli femti. Det neste var å overleve Halloween, Nå skal jeg prøve å overleve til over nyttår. Og den eneste sjansen jeg har er at han ikke greier å gjøre det. Hvis jeg skjønner at jeg har tapt og må bøte med livet for at disse gærningene skal få mer penger, vil jeg poste navn og adresse på ham jeg bor hos her på bloggen. Foreløpig vil jeg holde det for meg selv. Jeg hadde ikke vært i live nå om det ikke hadde vært for at han til dels har beskyttet meg. Han fortjener ikke å bli hengt ut.

Det gjør derimot Glåmdal Krisesenter og alle de ansatte der, etterforskningsleder Henning Fjellet, Hedmark politidistrikt, og hans kone som bruker bilen hans i dette ærendet. Stange lensmannskontor, ordføreren i Stange. Stange Energi. Mange bruker ikke sine egne navn. Det er jo smart, da blir det mye vanskeligere å hekte noe på dem. Han jeg bor hos har ikke pass. Ikke bankkort eller noen form for legitimasjon. Han heter helt sikkert noe annet enn han forteller meg. Men jeg vil poste det navnet han bruker nå.

Dette var alt jeg hadde på hjertet for nå. Jeg skal ta meg en dusj og gjøre meg klar for resten av dagen. Regner med å måtte holde meg i alarmtilstand for å ha noen sjanse. Jeg hørte dem snakke om en deadline for noen få dager siden. Og jeg har skjønt at det er 31 desember. Da skal nettverket evaluere og finne neste offer før de går i gang for fullt igjen i april.

Jeg ønsker alle fortsatt julefred. Ta vare på dem du er glad i. Denne Gang Stalkingen sprer seg som en kreftsvulst i alle såkalt demokratiske land så du vet aldri når du eller noen du er glad i blir offer for disse grusomhetene.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.