Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

09.01.16

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Saturday 9. January , 2016 kl. 17:17

Eldgud er på farten igjen og sørger for at jeg ikke har nett-tilgang. Med stadig nye metoder. Det viser jo hvor viktig det er for noen at jeg ikke kommer på nett. Hvis jeg innbilte meg alt dette ville det vel ikke være konstant hacking av telefon og pc. Hvis jeg innbilte meg dette ville jeg ikke kunne finne spor etter hackingen i hendelseslistene? De er til og med så arrogante at de har overtatt administratorrettighetene til maskinen min og kaller seg STRANGEDUCK$.  Dollartegnet henviser kanskje til livsforsikringssvindelen disse psykopatene holder på med?

Og akkurat som i natt saboterer de nett-tilgangen akkurat idet jeg nesten har lastet ned viktig informasjon om Gang Stalking. Og denne gangen er det ikke så lett å få tilgang igjen, så jeg skriver dette i wordpad og legger det ut på loggen når jeg får sjansen. Jeg kommer ikke til å gi opp så lenge jeg puster. Jeg skal bruke resten av livet om det blir langt eller kort til å avsløre og synliggjøre disse syke, syke individene som har dette som underholdning og ekstrainntekt. Du kan se på dem (når du vet hvem de er) at de egentlig ikke er spesielt smarte. Jeg vil heller si at det motsatte er tilfellet. Det er forferdelig å tenke på at disse syke stakkarene har tilgang på det de trenger av teknologi for å ødelegge normale, uskyldige menneskers liv. De hacker pc’n min absolutt hele tiden.

Nå er Eldgud forsvunnet og de kaller seg nå “andre nettverk”.  Jeg skal bruke resten av dagen på å overvåke hva de gjør med maskinen min og legge det ut på bloggen. Jeg er altså i Skjåk.. Og de som hacker er enten i huset her eller i nærheten utenfor. Antagelig i en stor bil med svarte ruter. De vil jo ikke at noen skal se dem og de nederdrektige handlingene deres..

Kl er 16.37 og jeg ser at Eldgud er tilbake. Da er det vel ikke lenge til internettforbindelsen blir brutt igjen. Jeg prøver nok en gang å laste ned informasjon om Gang Stalking. For å legge det ut på bloggen. De gjør så godt de kan for å hindre meg i å få åpnet bloggen. Det står for øyeblikket å henger og henger.. Jeg får prøve noe annet.. Da jeg lånte det mobile bredbåndet av han som bor her, viste det seg at det ikke het Telenor som ventet. Det het Tele2 Eesti AS. Samtidig kom det opp dialogbokser som ville at jeg skulle slå et nr 99…1. Fra et helt annet selskap. Det samme som jeg lånte av May da jeg bodde hos henne på Sandaker. Det ble jo svindlet med dette da. Og denne forbindelsen kommer opp når jeg låner Telenordingsen her. Kan det være den samme dingsen som jeg brukte i Oslo?. Jeg har jo for lengst forstått at de samarbeider om å knekke meg.

Det er helt umulig å komme inn på bloggen nå. Så jeg antar at det er viktig for dem å hindre meg:) Det viser at jeg gjør noe som er riktig:) Vel, jeg får nøye meg med å skrive om dem i wordpad så lenge. Før eller siden får jeg sjansen til å poste det på bloggen. Jeg kan vente. DE får bare holde på og samtidig avsløre at de jobber for å hindre meg. Hvorfor det mon tro?, når jeg hele tiden får høre at jeg innbiller meg dette. Ha-Ha- Ha… Da skulle jeg fått legge ut alt jeg ønsker uten at noen registrerte det. Det at de holder på som de gjør støtter mine påstander. Og det er jeg glad for. Så tusen takk til dere ryggradsløse slimåler som gjør livet mitt til et helvete. Tusen takk for at dere viser at dere gjør det:)

Jeg får ikke åpnet bloggen. Ikke med Firefox, ikke med internet explorer og jeg får ikke åpnet Tor. Ellers kan jeg få se det jeg vil. Bare ikke bloggen min:) Kl er 17.13 og jeg prøver fortsatt å åpne bloggen. De har ikke tenkt å la meg gjøre det. Jeg kan som sagt vente. Jeg har ventet i to år på at noen skal hjelpe meg med denne galskapen. Og først for noen uker siden fikk jeg informasjon om at politiet er en drivende kraft i dette. Og at de holder kurs over hele landet. Det er så sinnsykt at jeg skjønner at folk har vanskelig for å fatte at dette er mulig i lille Norge. At nordmenn faktisk er ofre for tortur , eksprimentering og drap med myndighetenes velsignelse. Det er hardt å ta det innover seg. Google Gang Stalking and Electronic Harassment og les hva de skriver i andre land. Det finnes selvsagt ingen informasjon på norsk.

Og musepekeren beveger seg av seg selv.. Og er vanskelig å styre dit jeg vil.. Hvorfor det da?:) Er det kanskje sånn at disse menneskelige tragediene styrer den fra utsiden? Selvsagt gjør de det.

Nå er kl 18.09 og jeg har endelig fått åpnet bloggen min. Alle andre sider jeg har prøvd å åpne har fungert utmerket, men altså ikke bloggen. Men nå kan jeg endelig få postet det jeg har skrevet her.

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.