Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

Nok en dag med redsel og ensomhet

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Sunday 24. January , 2016 kl. 14:53

Det er nå blitt 24 januar. Og jeg er fortsatt her. Jeg føler meg så fryktelig alene. Turen til Oslo gikk greit. Jeg fikk tak i bankkortet som har ligget der siden september. Noe jeg synes er litt pussig er at det har verken min signatur eller bilde. Jeg gjetter at det er fordi gribbene skal tømme kontoen når de har drept meg. Jeg har forstått at de får lov til  plyndre ofrene før eventuelle arvinger får sitt.

Er fortsatt i Skjåk. Nå begynner jeg å bli ordentlig redd. De gjør nye forsøk på å få tak i meg hver eneste dag. I går var et helvete. Jeg er så heldig at jeg forstår hva de tenker  gjøre før de gjør det. Huseieren jobber et stykke unna her og jeg pleier å komme bort med mat. Eller med ting han trenger. I går la jeg merke til to biler som stadig kjørte forbi her og botover mot jobben hans. Det slo meg at de hadde tenkt å ta meg på vei dit. Jeg pleier å bruke sykkelen hans, men den hadde han “tilfeldigvis” tatt selv. Jeg tok ikke snarveien som jeg pleier. Jeg regnet med at noen ventet på meg der.

Jeg hadde glemt et par ting han hadde bedt om så jeg spurte om jeg kunne ta sykkelen og hente det. Han sa nei til det først, men etter litt argumentasjon gikk han med på det hvis jeg lovet å ta den med tilbake. Og på vei tilbake så jeg en av disse to bilene parkere i nærheten av veien, og en mann kom ut.. Jeg hadde sett ham dagen før da han stoppet i porten og snakket med verten min. Jeg ble nervøs og tok meg god tid før jeg syklet tilbake. Da jeg var nesten framme fikk jeg øye på den samme fyren. Han hadde antagelig vært og snakket med han jeg skulle til. Han gikk en annen vei så vi møttes ikke..

Jeg fortalte at jeg hadde lagt merke til disse bilene og sett denne manne reke rundt der hvor jeg skulle gå tilbake, og tryglet om å få bruke sykkelen. Han lot meg få låne den. Han har sett ulykkelig ut i det siste. Stadig tårer i øynene. Men vil ikke si hvorfor. Jeg hørte jo tidligere at han sa fra seg ansvaret med å drepe meg. Og jeg forstår at det er meningen å ta meg mens han er ute. For at han skal slippe å være med på det. Han har jo blitt kjent med meg og skjønner sikkert hvor vondt og urettferdig dette er. Jeg har aldri gjort en flue fortred.

Han gjorde seg et ærend ut senere på kvelden. Rett etter at jeg hadde vært ute og kjøpt røyk. Og han så  gråtkvalt ut igjen, så jeg regnet med at noen skulle avlive meg mens han var borte. Jeg tok med et brekkjern og sjekket annen etasje. Der var det ingen så jeg tenkte de hadde gjemt seg i kjelleren. Jeg låste kjellerdøren. Og jeg hørte lyder som tydet på at noen var i kjelleren. De lager mye rare lyder for å skremme meg så det kan ha vært en høytaler eller noe. Men nøkkelen rørte på seg i låsen da jeg hørte noen i trappen.

Da han kom tilbake gikk han ikke rett inn. Jeg kunne se lommelykten rundt omkring ute. Bla foran kjellervinduet. Jeg grøsser når jeg tenker på at han samarbeider med dem for å få meg drept. Jeg lurer på hva de har lovet eller presset ham med. Jeg tror ikke han har lyst til å gjøre det. Jeg skulle jo egentlig vært ferdig i 2014. Etter nyttår dette året har de vært intense. De vil ha penger og de går over lik for å få dem.

Jeg lurer på hva de kommer til å finne på i dag? Jeg forstår som sagt hva som skjer, så plutselig kommer de vel bare inn og henter meg. Gir blaffen i all luringen. Det virker  jo ikke uansett. Hjertet mitt hamrer og jeg er redd. Jeg trodde han ville ringe og be meg komme med et eller annet, men har ikke hørt noe. Det er to timer til han er ferdig. Ofte hører jeg på stemmen hans at han blir bedt om å få meg dit. Jeg håper jeg slipper å dra dit i dag. Det var nesten ingen som kjørte forbi her tidligere i dag, men for en stund siden begynte kassevogner med svarte rute å kjøre fram og tilbake. Det får meg til å tro at han snart ringer. Og at han er rar i stemmen. Jeg håper jeg får skrevet her om hva som skjer videre i dag.  Jeg ber Gud om beskyttelse.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.