Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

22.02.2016

Kategori: Ukategorisert | 3 kommentarer » - Skrevet Monday 22. February , 2016 kl. 17:01

Jeg ble oppsøkt av politiet, som sørget for at jeg ble tvangsinnlagt 25.01.2016. Dagen etter mitt siste innlegg fra Skjåk. Jeg er nå utsatt for frihetsberøvelse, knebling og maktovergrep fra politiet, helsevesen og norske mydigheter. Pga disse forholdene vil det ikke bli postet mer på denne bloggen foreløpig.

Jeg vil også minne alle om saken vedrørende Synnøve Fjellbakk Taftø. Den viser klart hva som skjer med de som prøver å avsløre det staten Norge ønsker å skjule:

Synnøve Fjellbakk Taftø tvangsinnlagt

Kommentarer

  1. Target says:

    do not be afraid , they’ll only frighten, it’s a game , I had the same

  2. Anonymus says:

    Rådann i Skjåk Kommune Svein Holen . Hadde han noe med dette her å gjøre? Han er en korupt person som setter sitt eget ve og velvære i høysetet. Innbyggerene i Kommunen må ha riktig etternavn. Om de ikke har det , virker det som han gjør alt som står i hans makt for å fryse de ut.

    • Anne Ødegård says:

      Det vet jeg ikke. Det jeg vet er at politiet i Hedmark og Oppland deltar. Det gjør også Stange kommune og andre hedmarkskommuner. Dette er ønsket og villet politikk over hele landet. Politiet holder kurs som de kaller ‘Bakkemannskapet’. De rekrutterer fra bla Nav. Dette er grunnen til at man ikke får hjelp og må leve uten menneskerettigheter og rettsvern i et land som slipper bomber på andre land i demokrati og menneskerettens navn.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.