Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

Gang Stalking er den nye måten å tjene penger på i Norge

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Tuesday 22. March , 2016 kl. 13:38

Det er blitt 22 mars og jeg driver å planlegger hvordan jeg skal prøve å leve videre i dette marerittet. Jeg snakket med lensmannen i går. Sendte en mail og skrev at jeg ønsket å snakke om huset og at da kunne han vel snakke med meg.

Det gjorde han. Men han fortalte at naboen der, en nabo på den andre siden av veien. En nabo som flyttet inn der for å delta i denne viktige aksjonen mot meg. Det forstår jeg nå. Han hadde klaget på noen trær på min eiendom.’

Det er noe eget ved disse personene som deltar på dette. De er veike, slappe mennesker uten ryggrad. Når man har studert dem slik jeg har gjort ser man denne sammenhengen. Dette er feige mennesker. De tror antagelig at de gjør en viktig jobb med all den hauløse terroren og alt dette uforståelige hatet.

En av dem fortalte meg at mange deltok av ren missunnelse. At de ser på dette som den nye “bli rik fort”-metoden. Mange av dem ser ut som psykisk utviklingshemmede. Og mange av dem er psykisk utviklingshemmede som blir brukt av dette gjennområtne “nettverket”. De går ikke av veien for noe og bruker til og med sine egne barn. Jeg har lurt på hvorfor de vil fjerne alle som er villige til å stå for noe, for å erstatte dem med disse slappe feigingene.

Jeg må jo leve uten menneskerettigheter, uten rettsvern, uten støtte fra familien. Samtidig som jeg må passe meg så jeg ikke plutselig befinner meg i et hjørne så de får tak i meg. Da dreper de meg for penger. Dette kan jeg bevise.

Det er rart å snakke med politiet uten at de tilbyr seg å hjelpe meg med denne horroren som ødelegger livet mitt på alle tenkelige måter.

Dette er som Tyskland i 1939. Og jeg har av og til lurt på om disse menneskene blir brukt som nyttige idioter. Slik at når de har drept alle som ville stått på barrikadene og kjempet for rettferdighet. Da bærer det rett til de nye konsentrasjonsleirene med de som har gjort møkkajobben.

Det er tross alt ikke så lenge siden sist dette hendte i Europa. Og etter annen verdenskrig ble jo Mengele og hans likemenn skipet over til USA i det som het Operation Paperclip. Disse nazi- forskerne fikk der boltre seg i amerikanske dollar og ble USA’s ledende forskere på mange plan. Særlig innen psykologi, mind control og slikt.

Det finnes de som hevder at Nazistene ikke tapte annen verdenskrig. De flyttet bare over til USA og fortsatte uforstyrret på vei mot det samme målet.

Nå lever vi et overvåkningssamfunn som er helt uhørt. Og flere og flere uskyldige mennesker blir utsatt for dette regimet som kalles Gang Stalking and Electronic Harassment. De som leser dette burde google det og se hva de finner på engelsk.

Det er viktig at folk våkner og innser at illusjonen om Norge er nettopp det. En illusjon. Dette skal legges lokk på ved hjelp av alle tilgjengelige midler. Knebling av pressen og enkeltmennesker. Trusler og lovnad om belønning. Det er vanlig at advokater mister sin bevilgning om de rører sånne saker som myndighetene ønsker å holde skjult.

For dem som synes det kunne vært interessant å se gjennom propaganda-tåken som blir skapt av NRK, TV2 og alle vanlige nyhetsformidlere vil jeg anbefale en rekke gode artikler fra det norske Nyhetsspeilet. De har i årevis våget å gå mot strømmen for å opplyse nordmenn om hva som egentlig skjer i vårt lille land. Hvordan politikerne har solgt oss ut for lenge siden og hvordan det lyves om det meste fra offisielt hold. Her er et knippe artikler for de som ønsker å se verden som den er:

22. juli avslørt

http://http://www.nyhetsspeilet.no/2016/03/stopp-depopulasjon-ved-hjelp-av-vaksiner-og-chemtrails/http://http://www.nyhetsspeilet.no/2016/02/alvorlig-gang-stalking-i-norge-et-vitnesbyrd/http://http://www.nyhetsspeilet.no/2010/02/journalister-maktens-sprellemenn/

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.