Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

Nok en mail til lensmann Nils Ringnes 31.03.2016

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Thursday 31. March , 2016 kl. 18:09

Hei,

“All victims of human rights abuses should be able to look to the Human Rights Council as a forum and a springboard for action.”

– Ban Ki-moon, UN Secretary-General, 12 March 2007, Opening of the 4th Human Rights Council Session

Jeg kommer ikke til å gi opp forsøket på å stille noen til ansvar for den sadistiske, kriminelle behandlingen jeg får. Nå sitter jeg hjemme i huset mitt og må bare slå fast at det er blitt ubeboelig pga hærverk sist vinter. Det er store vannskader og det lukter mugg av alt jeg eier.

Jeg er en statsborger i dette landet og jeg henviser til Norges lover, den europeiske menneskerettsdkonvensjonen og normal sunn fornuft når jeg nå forlanger å få anmelde disse forholdene. Du svarer aldri på slike henvendelser og gjør det vel ikke denne gangen heller. Men jeg har tenkt å bruke alle e-poster jeg sender som bevis i denne saken.

Jeg lurer på hvem som er blitt lovet denne tomten bare jeg gir opp? Jeg gir ikke opp. Og jeg vil ha erstatning for femten ødelagte år pluss hjemmet mitt og alt jeg eier. Da dere startet denne viktige (går jeg ut ifra?) aksjonen mot meg trodde dere vel at jeg skulle være et lett bytte. Det har dere nå funnet ut at jeg ikke er.

Og siden psykologen på Løbakk tror på historien min er ikke tvangsinnleggelse gangbar mynt lenger. Jeg kan fortsatt bevise det jeg sier:) Nå er det på tide at noen innenfor politiet skjønner at nok er nok. Jeg er mindre kriminell enn alle som deltar i denne mobbingen, overvåkingen og forfølgelsen av meg. Dere burde skamme dere alle sammen når dere tenker på hva dere har gjort mot meg og ungene mine og alle andre ofre for denne hårreisende, tragiske agendaen.

Jeg registerer at disse idiotene som har gått på kurs fortsatt tror at de skal heve forsikringer på meg. Det skal de ikke. Jeg bryr meg katta om hvem som går ned sammen med meg, men noen blir det.

Jeg har undersøkt det juridiske rundt det å komme med trusler. Derfor kan jeg si at HVIS dette tilbakestående sirkuset ikke stopper, HVIS jeg fortsatt ikke får anmelde folk som skal drepe meg og svindle med forsikringer, HVIS jeg ikke snart får mine menneskerettigheter tilbake, HVIS den ulovlige overvåkingen og drapsforsøkene,og livet uten privatliv fortsetter uforstyrret av sunn fornuft. ja da skal jeg slå en av disse taperne ihjel med brekkjern.

Og da kommer vel endelig politiet? Dere får bare sende de korrupte ubrukelige politi-stalkerne på meg. Jeg har ikke mer å tape. Og forsvarer meg gjerne i retten:)

Da skal dere alle huske at jeg sa HVIS..

Vennlig hilsen Anne Ødegård

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.