Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

Litt om forskning på mind control

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Friday 15. April , 2016 kl. 21:03

Mikrobølge-avhengighet

I et dokument fra US Army fra 1998 “Bivirkninger av utvalgte ikke-dødelige våpen”, sammenlignes mikrobølgestråling med effekten narkotika har på det biologiske systemet. For eksempel sies det at styrken på mikrobølgene og en spesifikk absorbering (SAR) fra en mikrobølgeovn kan sammenliknes med konsentrasjonen av injeksjonsoppløsningen og doseringen av et legemiddel.

Og nå som volumet eller effekt-tettheten er skrudd opp på mikrobølgesendinger, med flere mobilmaster, WI-FI, WI-MAX, mobiltelefoner osv, får vi nå en mikrobølgedose ofte flere millioner ganger høyere enn det som var tilfellet for tjue år siden.

Historien i et nøtteskall

Militære radarer fra etterkrigstiden ble utviklet til 2,45 GHz mikrobølgeovner for husholdningene.Den samme mikrobølgestrålingen blir nå brukt til kommunikasjon. Nylig ble Australias spectrum solgt til private teleselskaper. Ønskede frekvenser inkludert 700 MHz eller 0,7 GHz (penetrasjon), 900 MHz og 2,6 GHz (datagjennomstrømning) bånd ble fremskaffet. Normene for mikrøbølgeovner er basert på foreldet militært utviklet forståelse av grensen for dødelig effekt. I henhold til stadarden er du trygg når kjøttet ikke koker. Likevel oppstår uønskede biologiske effekter ved eksponering for langt lavere doser.

Mikrøbølgesmokken

Som et rusmidel er det trådløse paradigmet forlokkende. Vi har tilgang til informasjon uansett hvor vi er. Vi er hele tiden tilkoblet. Høyere stråling (5G) kommer i 2020 slik at man feks kan laste ned 20+ videoer istedet for bare en eller to.

Ulempen er at med teknologiens utvikling blir et økende antall mennesker syke (3-5% av europere) Kroniske sykdommer som feks bakterielle infeksjoner blir forsterket. Bakgrunnstrålingen endrer vår biologi (som passiv røyking). Vårt unike elektromagnetiske felt og hjernebølgene blir overlappet på en lignende måte som det at binaurale hypnotiske lydspor hjelper oss til å sove. Transhumanismen er her! Kan vi ikke bare fortsette med det, og sette en 24/7 strålings-chip i alle nyfødte?

Den åndelige virkningen av mikrobølgestråling er følelsen av forvirring, separasjon og manglende intuitiv veiledning. Når vi er i den tilstanden føler vi oss “frakoblet”. De vise Yogiene er klar over dette og kobler det funksjonelt til sjette og sjuende chakra. Anotomisk er disse chakraene koblet til “det tredje øyet” og hypofysen. Pineal-kjertelen er gjemt dypt inne i skallen og blodgjennomstrømningen er større kun i nyrene. Den produserer melatonin som er viktig for søvnen og skaper biokjemikaliene tryptofan, tryptamin og pinoline. Fordi melatonin DMT (dimethyltryptamin) antas å utvikles i pineal-kjertelen blir DMT beskrevet som ånds-molekylet. Og det er koblet til mystiske opplevelser, visjoner og rapporterte nær døden-opplevelser.

Vår kropp-sinn sender og mottar elektromagnetiske signaler hele tiden. Noen kommer inn i rommet, og plutselig kribler det opp ryggraden vår. Dette er en elektromagnetisk overføring. Vårt DNA er en antenne og mottar derfor alle frekvenser i spekteret. Dette fenomenet gjør at DNA utsatt for elektromagnetisk stråling forurenses. Naturen, inkludert mennesker produserer ikke-lineære sinusformede bølgeformer. Hvis de blir overlappet med lineær-syntetisk rektangulær puls fra mastetårn og andre enheter kan det føre til en usammenhengende disharmoni (tenk støy!) i det personlige energifeltet. Dette er spesielt tydelig i dem som har svekkede energifelt pga allerede eksisterende sykdom. Styke og god helse begynner i vårt eget energifelt.

Kumulative effekter og bizarre prosjekter

En biofysiker ved Northrop Space Laboratories i California utarbeidet et dokument kalt “Biologisk påvirkning på den menneskelige hjerne ved lavfrekvent stråling”. Hvis kroppens biologiske klokke var relatert til elektriske pulser kalt alfa-rytmer, ville da et elektromagnetisk felt kunne forstyrre denne klokken? Slik ble Prosjekt Pandora startet for å finne ut om svært lave mikrobølgesignaler kunne styre sinnet.

Et forskningsanlegg ble satt i stand og et signal fra 2,2 til 4,0 GHz (felles frekvens for alle antenner rundt om i verden) med effektnivåer på opptil 5mW pr kvadratcentimeter generert. Dette var eksponeringsnivåer lavere enn den amerikanske grensen (10mW pr kvadratcentimeter).
En sjimpanse ble trent opp til å utføre bestemte oppgaver. Etter en uke med eksponering ti timer pr dag klarte den fortsatt å utføre oppgavene. Den tolvte dagen begynte en nedgang i sjimpansens arbeidsevne å bli synlig. På den trettende dagen sluttet dyret å jobbe og så ut til å være i dyp søvn i to dager før strålingen ble slått av.

I løpet av de neste fire dagene returnerte den til arbeidet igjen. Signalet ble så slått på igjen og denne gangen jobbet apen i åtte dager før den igjen falt i dyp søvn. De forlot sjimpansen i denne tilstanden i tre dager og når de slo av strålingen gikk den ikke tilbake til det normale. Gitt resultatene av dette forsøket ble det nye kodenavnet Prosjekt Bizarre.

Forskerne konkluderte med at det var stort potensial for å utøve en betydelig grad av kontroll på menneskelig adferd ved hjelp av små doser mikrobølge-stråling. Og at USA måtte gjennomgå sine strålingsstandarder for å ta hensyn til ikke-dødelige skader ved mikrobølge-stråling.

I 50-årene utviklet Sovjetunionen LIDA-maskinen. En innretning som matcher hjernebølgene når du sover med de som gjør deg mottakelig for hypnose. LIDA- frekvenser kan kan justeres for å holde folk våkne eller “opphisset”. Å få motstanderen til å sove eller å holde dem i beta-frekvenser (angst, kognitiv aktivitet, vi sovner ikke i beta) er potensielle fordeler i krigføring. Søvnløshet er en av de første tingene man merker når man flytter til et miljø med høyere strålingseksponering enn man er vant til. I 60-årene mikrobølgebestrålte Sovjet USA’s ambassade i Moskva med doser 500 ganger lavere enne den amerikanske grensen for hva som var skadelig. Dette førte til kromosonforandringer, hematologiske endringer og økt kreftforkomst hos ansatte i ambassaden.

Siden de forstår farene ved mikrobølgestråling reduserer Russland normene for å redusere skadevirkningen på egen befolkning. Deres grense er hundre ganger lavere enn i de fleste andre land. De kunne redusert nivået ytterligere, men de har iallfall tatt det første skrittet i retning av å få det trådløse paradigmet til å velge et sunnere system.

Foreløpig er det ingen anerkjennelse av mikrobølgestråling som en miljøgift, og en av flere miljømessige faktorer som bidrar til forverret helse. 2016 er året for å kreve at teleselskapene skrur ned “volumet” på mobilmastene, til å avvise smart-målere og dele bevissthet om dette med andre. Vår samlede stemme kan bli hørt.

Kilde: The Microwave Drug: The effects of Microwave Radiation av Benjamin Nowland

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.