Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

Kopi av mail sendt til alle stortingsrepresentanter i dag 18.04.2016

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Monday 18. April , 2016 kl. 19:38

Til alle stortingsrepresentanter.

Jeg går nå inn i den tredje sommeren med ulovlig overvåking, organisert trakassering, organisert forfølgelse, innbrudd, hærverk på mine eiendeler, svertekampanjer, karakterdrap, isolasjon fra familie og venner osv.
Alt dette skjer på tross av at jeg kan bevise at kriminelle hele tiden prøver å få meg drept slik at de kan heve livsforsikringer tegnet i mitt navn, uten mitt samtykke gjennom et internasjonalt nettverk av organiserte gang stalkere.

Det er nå bare et spørsmål om tid før sannheten om dette kommer på bordet, også i Norge.
Jeg har siden innspurten startet i 2014 mistet hele min familie, alle gamle venner og det meste av materielle verdier. Og vært utsatt for en rekke drapsforsøk. Dette ser ut til å være et av målene med slike aksjoner rettet mot uskyldige mennesker i Norge og resten av verden.

Jeg er en helt vanlig middelaldrende kvinne. Jeg har aldri gjort en flue fortred. Jeg tok godt vare på familien min gjennom alle disse årene hvor de la grunnlaget for finalen.
Siden dette startet i 2000 har jeg vært opptatt med å forsvare meg mot løgner og bakholdsangrep fra disse som står bak dette. Jeg har igjen og igjen kontaktet noen av dere på stortinget. Jeg har valgt de som står på barrikadene for menneskerettigheter.

Det har som dere vet vært nytteløst.

Siden januar har jeg vært “fengslet” i en psykiatrisk institusjon fordi jeg skriver en blogg om hvordan det er å leve på denne måten i “verdens beste land å bo i”. Uten menneskerettigheter og uten rettsvern. På denne bloggen poster jeg alle brev jeg sender til dere, til politiet, til pressen, til advokater. Dette gjør jeg for at andre ofre skal kunne finne det og forstå hva de er utsatt for om de leter. Da jeg begynte å søke etter sannheten fant jeg ingen informasjon på norsk. Dette prøver jeg nå å gjøre noe med.

Jeg måtte slutte å skrive denne bloggen i en kort periode hvor truslene om tvangsmedisinering hang over meg. Men jeg er ikke den første som gir opp. Og når jeg fikk en avtale med en utenforstående psykolog fikk de det veldig travelt med å gjøre denne korrupte innleggelsen om til frivillig.

Den utenforstående psykologen konkluderte raskt med at det hele så ut til å være et bestillingsverk. Men som han sa. Det er vanskelig å hjelpe noen når de først har blitt en ikke-person. Og hele systemet er gjennområttent av korrupsjon og frykt for represalier om man hjelper ofrene for dette.

Sist vinter ødela de huset mitt uten at det får noen konsekvenser for andre enn meg. Det er hvorfor jeg fortsatt bor på institusjonen. De sier nå at de tror på meg. Jeg har lydopptak av etterhvert ganske mange som snakker om å drepe meg for forsikringspenger.

Men ingen tilbyr seg å hjelpe meg med å få anmeldt dette. De kriminelle skal beskyttes for enhver pris. Jeg har etterhvert gjennom støttegrupper på nettet og pga bloggen min kommet i kontakt med andre norske ofre for dette. Også en som har rømt landet for å redde livet.

Jeg var tvangsinnlagt i to måneder før de plutselig gjorde oppholdet mitt frivillig. Det ville være normalt at jeg fikk erstatning for et slikt overgrep mot meg som person all den tid jeg bare brukte min ytringsfrihet til å fortelle leserne om hva jeg er utsatt for.

Jeg skjønner at denne agendaen skal skjules for det norske folk. Men jeg kommer til å kjempe med nebb og klør for å få denne grusomme sannheten på bordet. Jeg kommer til å fortsette å poste hva jeg vet om dette.
Jeg vet at kommunene og politikerne deltar, helsevesenet deltar, pressen deltar, krisesentrene deltar, naboene deltar, energiverkene deltar og ikke minst NAV. Politiet holder kurs i dette over hele landet. Kurset får du hos NAV og det kalles “Bakkemannskapet”.

Det er ikke så lett å få dette til å fungere i Norge som i feks USA. Her i landet er man avhengig av at alle holder tett siden det er et lite land. I mitt tilfelle er det slik at noen av de som deltar på dette har snakket villig vekk. Også politiet har fortalt meg at de vet at dette skjer. Jeg vet derfor mye om denne agendaen.

Jeg skrev til Trine Skei Grande og fortalte at jeg har disse opptakene av folk som snakker om å drepe meg. Hun kvitterte (helt etter manualen) med at jeg burde finne en lege jeg kunne stole på. Bare sånn kunne jeg få hjelp…?!
Dette er absurd og vanvittig all den tid jeg sitter på slike bevis, som i normale tilfeller ville ført til mange år i fengsel for de som snakker.

Jeg lurer på hva dere på stortinget har tenkt å gjøre med dette. Med det faktum at det norske og internasjonale lovverket om menneskerettigheter og beskyttelse mot tortur blir brutt hver eneste dag i forhold til de som er ofre for dette?

Er det virkelig ingen av dere som tør å ta opp dette slik at denne uverdige situasjonen kan ta slutt?
Dere er alle personlig ansvarlige for hva dere gjør eller ikke gjør med dette. Og i resten av verden er dette nå i ferd med å nå vanlig media. Det blir holdt konferanser og folk får hjelp hvis de klarer å bevise det de sier.
Når skal vi som bor i “Verdens beste land å bo i”? få den samme hjelpen? Når skal noen bry seg om våre menneskerettigheter og gjøre noe med det?

Dette er helt absurd og uverdig for et land som kaller seg en demokratisk rettstat og som slipper bomber på andre i menneskerettens navn. Jeg ser fram til at en av dere tar det første skrittet for å få stanset dette og med det spare mange uskyldige liv.

Denne kampen fortsetter til vi, ofrene for disse grusomhetene får den hjelpen vi fortjener. Alle dere som vet om dette uten å gjøre noe burde skamme dere.

Ring meg gjerne på nr 99389496

Med hilsen
Anne Ødegård
Tangenvegen 34
2335 Stange

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.