Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

Med blankofullmakt til hærverk og drap

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Friday 6. May , 2016 kl. 10:08

Dette er den tredje sommeren som fritt villt. Med hærverk, trakassering og drapstrusler som en “normal” del av hverdagen. Ingen bryr seg. Ingen hjelp å få fra politiet.
Jeg blir snart skrevet ut fra Løbakk. Til et hus som de fleste ville sagt at var ubeboelig. Men det er jo slik myndighetene i dette landet ønsker at vi skal ha det. De ønsker nå å sende meg ut til denne fryktelige situasjonen med drapsforsøk og ellers en total ødeleggelse av det lille som er igjen av livskvalitet og eiendeler.. De vil gjerne ha disse pengene de regner med å få ut på livsforsikringer tegnet i mitt navn.
Vi som er ofre for dette har ingen menneskerettigheter.
Huset er nærmest ødelagt etter hærverk som har foregått der gjennom flere år. Jeg må helt alene ordne med alt dette.
Jeg har revet panelet av veggen for å forsøke å redde det. Jeg vet ennå ikke om det går.
Jeg skjønner at planen deres er at jeg skal gi opp. Kjelleren er full av ting som må kastes fordi vannlekkasjen de laget har gjort at alt er muggent. De har tatt fra meg førerkortet slik at jeg da ikke får kjørt vekk søppel eller skaffet materialer. Alt er nøye planlagt. slik at jeg skal bli så fortvilet at jeg bare ønsker å dø.
Det jeg ønsker er at folk skal våkne og kreve at disse sakene blir etterforsket og straffet. Vi som må leve med dette er uskyldige mennesker og vi hadde fortjent litt støtte.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.