Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

Politiet som narko-langere

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Wednesday 1. June , 2016 kl. 11:53

Det overrasker meg overhodet ikke at det nå har kommet for en dag at politiet i Norge tjener penger på narko-salg.
De skal ha brukt ti millioner kroner og kjøpt mange kilo av alle typer stoff.
Jeg fortalte dette til en ung jente jeg kjenner. Hun ble ikke det minste overrasket. I følge henne er det en kjent sak blant ungdom på Hamar at politiet selger narkotika.
Hun fortalte at en politimann ved navn Viggo sendte meldinger til ungdom og tilbød dem stoff. Hun sa hun kjente folk som hadde fått slike meldinger.
Etter å ha vært i den situasjonen jeg er i hvor jeg har sett og følt politiets gjennområtne holdninger på kroppen, må jeg si at jeg ble ikke særlig overrasket.
Når politiet blir avslørt som kriminelle er de raske til å skylde på noe annet. At de gjorde det for å avsløre annen kriminalitet.
Dette er en del av de “svarte” budsjettene. De sier at hensikten er å avsløre andre kriminelle. Jeg sier andre fordi det nå er hevet over enhver tvil at politiet råtner opp fra innsiden pga korrupsjon, griskhet og manglende moralsk gangsyn.
Disse menneskene tror nå at de kan gjøre hva de vil med og mot befolkningen.
Disse “svarte budsjettene” brukes nå blant annet til overvåking og systematisk ødeleggelse av uskyldige nordmenn. Jeg er en av dem.
De brukes til å lønne andre kriminelle som deltar i organisert trakassering og forfølgelse av ofre for det vi kjenner som gang stalking.
Men sannheten om ting kommer alltid for en dag. Om det tar kort eller lang tid. Det er grunn til å håpe at sannheten om denne umenneskelige agendaen snart kommer fram i lyset. Også her i Lykkeland.
Norge har i mange tiår vært et lydig underbruk av USA. Det betyr i korte trekk at en intetanende norsk befolkning blir brukt som forsøksdyr av en kriminell elite som torturerer sine medmennesker. Overgrep i psykiatrien feks blir til stadighet dømt i Den Europeiske Menneskerettsdomstolen. Det samme gjelder manglende rettsvern for varetektsfanger.
Psykiatrien i Norge er en versting i klassen. Bruken av tvang i dette landet er helt hinsides.
Jeg feks ble hentet av politiet og tvangsinnlagt fordi jeg skriver denne bloggen.
De har ennå ikke greid å stanse meg fordi jeg i tillegg til å sitte på en del bevis også har fått hjelp av ukjente som ser galskapen i det jeg er blitt utsatt for.
Og nå skal jeg altså anmelde disse menneskene som har forsikringer på meg. Disse forsikringene har de tegnet gjennom et internasjonalt kriminellt nettverk. Jeg har fått vite at de befinner seg i Cayman Islands.
De snakker (på opptak jeg har av dem) om at de må betale skatt av pengene. Noe som forteller meg at dette er ønsket og villet politikk fra myndighetenes side.
Og siden det er politiet som står bak opplæringen av stadig nye grupper Gang stalkere, er det vel ikke mye håp om å få hjelp der denne gangen heller.
Men nå har de brukt opp psykiatri-kortet, så jeg tror ikke de vil prøve det på nytt.
Det blir spennede å se hva de nå tenker å gjøre for å hindre meg i få sannheten ut til folk. Bortsett fra å prøve å få meg drept da…
Det er nærmest uvirkelig å tenke tilbake på den siste tiden med daglige forsøk på å få tak i meg da jeg var i Skjåk.
Siden de ikke greide det, valgte de å bruke psykiatri-kortet.
Det var så viktig å få tak i meg og stoppet blogg-skrivingen at de valgte å bruke ressurser på to politimenn som satt en hel dag i bil utenfor huset jeg oppholdt meg i.
Som om jeg skulle være en livsfarlig kriminell. Dette er altså hva de bruker politiet og skattepengene til.. Det burde opprøre enhver med moralk reisning og sans for rettferdighet.
Jeg er fortsatt på Løbakk psykiatriske senter. Jeg er fortsatt dømt til døden uten lov og dom. Det jobbes på spreng for å få meg ut herfra slik at disse kriminelle sadistene skal få fortsette å jakte meg som et dyr på flukt.
Jeg kommer til å fortsette å skrive om det.

http://http://www.vg.no/nyheter/innenriks/rusmidler/spesialenheten-etterforsker-politiets-hasjinnfoersel/a/23696319/

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.