Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

“Behandlingsmøte” på Løbakk psykiatriske senter

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Monday 6. June , 2016 kl. 10:55

Det er nå et kvarter til “behandlingsmøte” her på Løbakk. Det det dreier seg om er naturligvis psykisk tortur og straff.
Jeg var jo så dum at jeg siktet på en gang stalker som ikke engang så hva jeg gjorde. “Buelisensen” er indratt, og nå frykter jeg at de skal ta pc’en også.
Samt gjøre dette oppholdet om til tvungent psykisk helsevern. Og tvinge i meg medisiner jeg ikke trenger (insektgift). Jeg skjønner jo selvsagt at jeg ikke kan sikte på folk. Men jeg er helt sikker på at det var MK som fikk meg til å gjøre det. Hele settingen forteller meg det. Det var for å få noe å bruke mot meg.
Det blir spennende å høre hva de har fått for noen ordre å følge nå. Jeg har ikke tenkt å bidra i diskusjonen i det hele tatt. Når jobben deres er å sparke folk som ligger nede, har jeg ikke noe konstruktivt å komme med.
Oppdatering kommer senere.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.