Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

Gang stalkere i psykiatrien og hvor lavt de er villige til å synke

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Tuesday 7. June , 2016 kl. 19:12

Jeg var hjemme i huset mitt for en stund siden, og tok med meg noen klær. Jeg liker pene klær. Men jeg vet jo at disse skadedyrene som gang stalkere er har det moro med å klippe små hull, klippe opp sømmer osv.
Jeg har jo opplevd denne vandalismen her på Løbakk også. Det har gått utover noen T-skjorter.
Jeg lurte på om jeg skulle våge å ta med meg to tynne bluser. De velger jo alltid å ødelegge de klærne du setter mest pris på. Jeg tok dem med.
Jeg brukte den ene en dag og det var ingenting galt med den. Den andre er en kostbar bluse, så den låste jeg ned i en sekk jeg har. Jeg låser alt jeg ikke vil at de skal ødelegge ned i denne sekken med en hengelås.
I dag ville jeg bruke denne blusen igjen, og ganske riktig, nå er den ødelagt.
Det er en del av agendaen at du skal føle deg fillete og ustelt.
Og jeg kan nå si med hundre prosent sikkerhet at de ødelegger klærne dine på sykehus i Norge, i alle fall på dette sykehuset.
Er du utsatt for denne agendaen får du ikke ha noe i fred. Alt du eier er disses leketøy og gjenstand for et evig hærverk. Det er ingen vits i å kjøpe seg noe nytt og pent. Det er bortkastede penger for oss som må leve på denne måten. Dette er trist. Og det er helt uforståelig for meg hva som får mennesker til å oppføre seg så simpelt, så barnslig, så nederdrektig. De er til og med så simple at de har tømt pakken min med sigarettpapir. Det er bare ikke til å tro. Dette er altså mennesker som er ansatt i psykiatrien for å ta vare på folk?! De burde miste jobben. Tidligere under oppholdet mitt her gikk de i feller jeg la ut for å sjekke om noen klådde på pc’en min når jeg var ute av rommet.
vi snakker om et absolutt lavmål!
De fortjener å bli avslørt og skrevet om. Det finnes ingen grenser for hvor langt de vil gå for å sørge for at du aldri har en hyggelig dag. Jeg har ingeting annet enn forakt til overs for disse lakeiene som “bare følger ordre”. Måtte de brenne i helvetet.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.