Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

Ny dag med mobbing fra “omsorgsarbeiderne”

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Monday 15. August , 2016 kl. 18:00

Nok en dag er snart over i denne elektroniske konsentrasjonsleieren jeg lever i. De prøver å påføre meg brystkreft. Jeg kjenner en stkkende smerte i det venstre brystet. En smerte som forsvinner når jeg dekker brystet med aluminiumsfolie som er tapet med gaffa-tape på begge sider.

De fortsetter å mobbe og plage eg så godt de kan. De gjemmer seg bak at historien er så sinnsyk at ingen vil tro det.

På rommet ved siden av bor en dame som hører på musikk jeg hater og hun synger falskt hele tiden. Syngingen starter når hun hører at jeg er på rommet. Jeg regner med at hun også er håndplukket for å trakassere meg.

De tror nok de er trygge slik som de holder på. Og jeg forstår det. Hvem vil vel tro at helsevesenet og politiet og andre offentlige instanser har en slik forakt for menneskerettighetene. Jeg trodde ikke dette kunne skje i Norge. Men det gjør det.

Det er anskagsvis 2.5 millioner ofre i Europa. Hvor mange deltar aktivt med å torturere sine medmennesker er det ikke så lett å anslå, men utenlands regner man med at ca 20% av befolkningrn deltar i å mobbe livet av disse stakkars ofrene.

De er redde for å bli avslørt, og skryter ikke høylydt av sine bragder så man kan kanskje anta ar de ikke er særlig stolte av det de holder på med.

En av pleierne kom inn på rommet og jeg regnet med at han så beskyttelsen min. Han er den eneste her jeg stoler på så jeg sa at det var for å beskytte meg mot strålingen. Nå er jeg “redd” for at det skal få konsekvenser.

Det var dumt av meg å si det. Men uten slik beskyttelse blir jeg syk. Jeg har mange nok eksempler på det. Alt fra hodepine, tannverk til vondt i ledd. Smerten forsvinner alltid når jeg beskytter meg med dette hjemmelagede utstyret.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.