Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

Løbakk psykiatriske senter blir mer og mer creepy..

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Wednesday 24. August , 2016 kl. 20:59

Jeg befinner meg i et galehus. Et galehus i ordets rette forstand. Jeg er omgitt av folk uten empati og med åpenbare psykopatiske trekk. De håper at jeg skal dø.

Tre ganger den siste uken har jeg fått sublime meldinger om at de planlegger å brenne meg inne (igjen).

Først er det en som poster på facebook-siden min, omtrent som dette: You cool? Maybe cool but also fire woman..
Så etter at jeg har lagt meg hører jeg lyder som om det brenner.

Dagen etter kjenner jeg lukten av røyk inne på rommet. Ute er det grått av røyk. En bonde som brenner et eller annet.

Samme dag får jeg beskjed om at de skal teste brannalarmen.

Og innimellom disse episodene har de vist meg et gravfølge.

Av en eller annen merkelig grunn gir de alltid beskjed på forhånd om hva de har tenkt å gjøre.

Så dette er som hentet ut av manualen deres. Siden jeg ikke har hverken familie eller venner igjen etter herjingen deres med livet mitt, har de kanskje planlagt at jeg bare skal forsvinne.

Hvis jeg slutter å skrive denne bloggen betyr det at de har lyktes i å drepe meg. Jeg skal fortsette å skrive til disse menneskene er avslørt.

Jeg har fått brev fra politiet i dag. De har henlagt alle anmeldelsene mine. Så jeg kan slå fast at det er helt greit å ødelegge uskyldige menneskers liv her i landet. Ingen ser ut til å bry seg om at jeg kan bevise dette. Og har gitt bevisene til politiet.

Det er ingen som bryr seg om at jeg har flyktet for livet siden våren 2014. Ingen som bryr seg om at en psykolog sier at det må være et bestillingverk å tvangsinnlegge meg.

I demokratiet Norge synes altså samfunnet at dette er en grei behandling av uskyldige mennesker. Jeg har ikke annet enn forakt til overs for disse stakkarene som driver med dette, eller for de stakkarene som vet at dette skjer men de gjør ingenting.

Det finnes ikke støtte å få noe sted. Men siste ord er ikke sagt i denne saken. Jeg har kommet i kontakt med flere ofre for denne galskap satt i system. Og nå skal noen av oss møtes for å se om vi kan bli enige om en felles strategi. Danne en aksjonsgruppe.

Og da blir det vanskelig for sadistene å kunne fortsette å gjemme seg bak at det er for utrolig til å være sant. Det er ikke mulig at så mange kan fortelle om de samme bisarre detaljene . Det samme mønsteret. Den samme trakasseringen. De samme løgnene. De er ikke mulig at vi alle er gale.

Jeg har mistet alt jeg hadde kjært, og har ingenting mer å tape, men alt å vinne på å fortsette kampen for menneskerettighetene til ofrene for denne syke kriminelle virksomheten.

De får bare forsette sitt avsindige spill. De får bare holde på med sabotasje av blogg og andre forsøk på å få disse umenneskelige forholdene fram i lyset. Det viser at de har noe å skjule.

I etasjen over romsteres det hele tiden. Og hver eneste kveld er det folk som tramper over golvet. Det er ingen som går på denne måten over et golv når folk har lagt seg i etasjen under. Dette er en del av trakasseringen deres og dette viser det intellektuelle nivået på disse taperne.

Men siden det er disse galningene som blir beskyttet av politi og rettsvesen regner jeg med at de kommer til å stå på i tiden framover. De kommer til å prøve å sabotere dette møtet vi skal ha. Men de kommer aldri til å greie å stoppe oss når ballen først har begynt å rulle.

De kommer til å gå inn i historien som moderne nazister som var villige til å torturere familiemedlemmer, venner og uskyldige landsmenn. For penger. De har vist at de ikke er til å stole på. Så jeg lurer på hva de som står bak dette tenker å gjøre med disse lydige pengegriske slavene når de har gjort denne drittjobben ferdig?

Den som lever får se..

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.