Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

Psykopatene prøver å hindre meg i å skrive blogg

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Wednesday 24. August , 2016 kl. 09:55

Dette ble postet på facebook i dag som en reaksjon på at de byttet passordet mitt her på bloggen slik at jeg ikke fikk tilgang.

Organisert stalking i Norge

Jeg er et offer for organisert trakassering og forfølgelse i Norge. Dette skriver jeg om i bloggen min. gangstalkinginorge.norgesblogg.com. Denne bloggen har ligget på topplisten en stund. Og den beskriver den daglige terroren jeg må leve med. I dag kommer jeg ikke inn der. “Noen” har byttet passordet mitt. Så det er tydelig at “noen” ikke ønsker at jeg skal skrive om hva jeg opplever i helsevesenet i Norge. Psykiatrien i Norge er gjennom-korrupt og dette vil de selvsagt ikke ha fokus på.
De ansatte her på Løbakk er dedikert til ødeleggelsen av meg. Den mobbingen og trakasseringen jeg opplever er ufattelig for de som ikke er med på dette selv. Men det er det de gjemmer seg bak. At historien er så vanvittig at det er vanskelig å tro det. Alikevel er det viktig at vi som er ofre for dette tør å snakke om det. Det er ikke vi som burde skamme oss. Sannheten kommer alltid for en dag. Før eller senere. Og når denne sannheten kommer for en dag vil disse menneskene som holder på med dette gå inn i historien som moderne nazister. De har deltatt i mobbing som har som mål at offeret skal ta livet av seg eller havne i psykiatrien resten av livet. De er medansvarlige i det jeg ikke nøler med å kalle folkemord. Vi er mange ofre for dette i Norge. Og vi trenger at folk våkner og hjelper oss å få disse grusomhetene fram i lyset. Google organized stalking and electronic harassment. Neste gang kan det være deg eller noen du er glad i. Da er det viktig at du forstår hva dette går ut på.

http://www.newworldwar.org/technology.htm

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.