Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

This is my petition to The European Court of Human Rights. Please sign it?

Kategori: Ukategorisert | 11 kommentarer » - Skrevet Wednesday 13. January , 2016 kl. 19:16

Friends,

I just created a new petition and I hope you can sign — it’s called: The Europian Court of Human Rights: Investigate and outlaw Gang Stalking and Electronic Harassment

This issue is very important to me, and together we can do something about it!

Read more about it and sign it here:
https://secure.avaaz.org/en/petition/The_Europian_Court_of_Human_Rights_Investigate_and_outlaw_Gang_Stalking_and_Electronic_Harassment/?eGaCAjb

Campaigns like this always start small, but they grow when people like us get involved — please take a second right now to help out by signing and passing it on.

Thanks so much,
Anne

I’m now locked up in a psyciatric institution. Against my will. I felt forced to delete my blog. As long as everyone turnes a blind eye to the fact I can prove this shit is really happening to me, I feel free to continuing asking people to sign my petitision.

This is hell on earth for the victims of this crime against humanity. So I hope for your signature.

Kommentarer

  1. Jokob says:

    Kommer ikke inn?

  2. Anonym says:

    Håper det går bra med deg. Jeg la metke til hvordan du ble forfulgt av gjengen i Skjåk. Tror det var bra du kom deg vekk fra den korupte gjengen der. Du får min signatur. Rettferdigheten skal seire. Jeg legger inn uriktig epost. Jeg er redd De skal begynne å forfølge meg slik som de gjorde med deg.

    • Anne Ødegård says:

      Takk:) Jeg setter virkelig stor pris på kommentaren din. Vi som er ofre for dette trenger all støtte vi kan få:)

  3. Anonym says:

    Har det virkelig vondt på din vegne. Håper du får bevist din uskyld. Jeg føler meg alltid uvell når jeg handler på Skeimo. Snur aldri ryggen til de som jobber der. Hvordan følte du det når du var der og handlet? Hos oss er det som oftest mannen min som er på butikken når vi er i Skjåk. Føler at han er sterkere til å beskytte seg. Han sier at han ikke har samme oppfatning som meg , og at det er meg det er noe feil med. Så lenge jeg rr ute sammen med mannen min føler jeg meg tryggere. Hyenene oppfører seg påmen annen måte da. Den ene kvinnelige ansatte på Skeimo som bruker briller , føler jeg prøver å legge seg etter mannen min. Har spurt noen kjenninger i Skjåk , og de sier hun har samboer og 4 barn. Er nokså sikker på at hun Er med i “nettverket” Tørr ikke si noe fordi jeg er redd det da skal bli enda verre. Mannen min har lovet å støtte meg . Godt mulig vi flytter campingvogna vår til ett annet sted.
    Forstår det som at du har vært plaget av stalking i mange år.
    Har du et godt råd å komme med? Vet du om noe sted som er fredeligere enn Skjåk? For meg blir det ikke den helgekosen jeg ønsket meg når vi plassete vogna her.

    • Anne Ødegård says:

      Jeg har vært utsatt for dette siden 2000, men jeg skjønte ikke hva det var før våren 2014. En eks tegnet livsforsikringer på meg i år 2000. Etter femten år med innbetalinger ville de ha pengene. Det forklarer jo motivasjonen..

  4. Anonym. says:

    Vi har tenkt oss oppover til campingvogna i Skjåk til helgen. Mest for å sjekke. Vi har blitt tipset om at stakerne har satt opp jaktkamera rett ved campingvogna vår. Vi skal reise til Skjåk sammen med et vennepar som har rotveilerhunder. Kameraene skal vi knuse! Håper virkelig at du snart kommer ut igjen snart. Bloggen din var så fin. Kjente igjen situasjonene. Akkurat sånn jeg har følt det i mange lange år. Kommer du snart ut igjen?

    • Anne Ødegård says:

      Jeg skal i retten og forsvare menneskerettighetene mine. De har ikke lov til å holde meg her på et slikt grunnlag. Jeg regner ikke med å slippe ut med det første. Men det er klart jeg håper. Jeg kommer nok ut etterhvert:)

  5. Candice jade Marais says:

    Hi. How can I sign please? CM targeted individual

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.