Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

The Silent Holocaust 2016

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Monday 28. March , 2016 kl. 20:20

Når jeg sitter isolert her i dette fengselet uten menneskerettigheter eller noen form for hjelp fra politiet eller myndighetene lurer jeg på hva de tenker å gjøre med meg når jeg drar herfra.

Den elektroniske torturen har vært merkbar de siste dagene. Jeg beskytter meg med aluminiumsfolie. Jeg har det så vondt inni meg at det nesten ikke er til å holde ut.
Alle rundt meg deltar på “leken”. Og den har som mål at jeg skal gi opp og ta livet av meg selv. Jeg skrev et spørsmål på vg nett. Jeg spurte når de har tenkt å skrive om denne tragedien som rammer flere og flere norske familier.

Jeg skal selvsagt ignoreres som vanlig. Finnes det virkelig ingen annen mulighet enn å reise fra Norge?
Jeg har jo ingenting her lenger. Ingen familie og ingen venner. Alle har gått med på å glemme at jeg finnes.
Det er ingen som svarer meg lenger. Ingen.

Tårene renner nå mens jeg skriver dette. Jeg har holdt meg på rommet i hele dag. Jeg går bare ut for å røyke. Jeg ble tvangsinnlagt her for å skrive denne bloggen.
De har gitt opp å stemple meg som gal. De sier at de tror på meg når jeg sier at jeg er forfulgt. De tror på meg når jeg sier at det er tegnet livsforsikringer i mitt navn. Men de svarer ikke når jeg spør om det ikke ville være naturlig at de hjalp meg å kontakte politiet. De blir ille berørt, men svarer ikke.

Jeg har mistet alt jeg var glad i. Jeg er økonomisk ruinert og jeg er egentlig helt knekt. Jeg aner ikke selv hvordan jeg orker å stå opp til en nye dager med overvåking, mobbing og et uverdig liv. Jeg har så vondt inni meg. Og tanken på at ungene mine har måttet greie seg uten meg mens jeg har slåss for menneskerettighetene mine er smertefull. Og enda verre er det å ytenke på at de skal lide samme skjebne.

Vi har bare dette livet og det har ikke vært vårt engang,Vi blir torturert og forsket på som om vi var dyr. Og ingen bryr seg. Det er mange som vet at dette skjer, men de tør ikke å gjøre noe for å hjelpe oss. Norske politikere burde skamme seg. Norsk politi burde skamme seg. Dette gjør de mot sin egen befolkning. Mens de sørger for å isolere oss ofrene og ødelegge våre familier, koser de seg med sin egen . Høytider som jul og påske er bare smerte. I kveld kommer jeg til å gråte meg i søvn,

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.