Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

Rømme landet?

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Monday 28. September , 2015 kl. 10:40

De siste dagene har overbevist meg om at jeg bør rømme landet. Hvis du aldri har hørt om dette og befinner deg i nærheten av Oslo S bør du ta deg en tur dit og studere hvordan disse samvittighetsløse umenneskelige psykopatene opererer. Jeg hadde en særlig heftig opplevelse i hele går kveld og natt. Har ikke sovet og er fullstendig utslitt. Vurderer å dra fra Norge, men hvor vil de ta imot meg som flyktning? Et eller annet land burde for skams skyld gjøre det.

Det jeg opplevde gjennom kvelden og natten i går slår alle tidligere rekorder. De er som blodtørstige insekter, mer pågående enn knott på finnmarksvidda. Akkurat nå sitter jeg på internett-kafeen. og voila, stedet ble fylt opp av en horde omtrent med det samme. De eier ingen skam og i tillegg må de ha fått en fryktelig dårlig oppdragelse. De burde skamme seg. Men det gjør de ikke. De er stolte som haner og har ingen problemer med å behandle folk de ikke engang kjenner på denne hårreissende måten.

Alle går i samme hastighet. Det er de samme folkene du ser overalt. Det er en god del av dem som har fulgt meg tett en stund for å si det slik.. I går trodde jeg en stund at Gud hadde tenkt å svikte meg, og at de ville klare det. Men jeg er her fortsatt. I den samme for jævlige virkeligheten. Jeg har tenkt mye på om jeg egentlig ønsker å leve i et sånt samfunn. Med disse iglne rundt meg overalt. De går i tog mot mobbing. Etterpå setter de seg i bilen eller går for å mobbe og plage livslysten ut av et eller annet uskyldig menneske.

Ingen av dem trodde at jeg skulle overleve til i dag. Det var et uventet slag for dem. Jeg kunne se på dem i morges da de tok fatt på dagens viktige oppgave at noen av dem var riktig slitne og misfornøyd selv. La oss håpe at de fortsetter å være det.

Jeg dro en tur til Romsås, men det var selvsagt en felle. Jeg fant ikke blokken jeg lette etter og fikk ingen respons fra henne som bor der. Så jeg fikk min datter til å ringe meg og holde meg i live til jeg var tilbake i byen. Så dro jeg til Natthjemmet. Et sted drevet av Kirkens Bymisjon, og jeg følte meg som kveldens offer med det samme jeg var innenfor døren. Der var plutselig en mann på jobb. Han kalte seg Einar, men det er helt sikkert ikke hans egentlige navn. Det er noe av hemmeligheten til disse psykopatene. De forteller ikke hva de heter. Jeg rakk å spise litt før jeg skjønte at jeg måtte komme meg vekk derfra. Hvis ikke hadde jeg vært et overdose-offer, død som en sild i dag.

Jeg tok en taxi tilbake til Oslo S og insektsinvasjonen som herjer der nå. Klokken kvart over ett ble jeg fortalt at jeg måtte gå ut fordi stasjonen skulle stenge i tre timer. Det er bare latterlig. Satanistene ønsket seg et offer denne spesielle fullmånenatten. Det ble ikke noe av selv om de virkelig gikk inn for oppgaven. Einar fra natthjemmet var også der. Forkledt bare med en lue, så jeg kjente ham godt igjen. Det var støyterror, elektro-terror og blinkende lys-terror i en grad som bare var latterlig. Det er nesten så jeg ikke kan ta det på alvor. Gatene var fulle av idioter i signalfarget arbeidstøy som dro slanger, vasket veien osv. Jeg valgte å bli der heller enn å prøve å komme unna. Det er jo umulig uansett. De er overalt, hele tiden. Alltid klar for å mobbe livet av uskyldige ofre. alltid beredt med elektro-terror mobiltelefon og store høretelefoner. Og de snakker i mikrofon helt uten å prøve å skjule noe som helst. De vil at du skal se dem.

Nå har jeg tenkt å komme meg ut av landet. Jeg overlever ikke en slik natt til, og det er jo ingen hjelp å få. Og jeg er veldig sliten etter det siste døgnet, Jeg tenkte Russland kunne være et alternativ. De kunne kanskje ha bruk for en sånn sak for å sette et pinlig søkelys på NATO-landet Norge. Verdens beste land å bo i….

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.