Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

29.12.2015

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Tuesday 29. December , 2015 kl. 16:35

 

Har vært plaget med det jeg kaller mikro-hodepine i et par døgn nå. Særlig om natten. Denne hodepinen er så spesiell at jeg er sikker på at det er noe disse umenneskene gjør mot meg. Jeg blir helt lammet på utsiden av hodet, og hvis jeg flytter på meg eller beskytter meg med aluminiumsfolie blir det som regel bedre. Det samme med ryggplagene som gjør at jeg ikke kan ligge rolig. Det er en stund siden de har brukt disse triksene nå. Men siden jeg er aktiv på nettet igjen vil de vel si meg hva de mener om det..

Har akkurat vært ute og handlet brus og kattemat. De møtte mannsterke opp for å fortelle meg et eller annet. De er idioter. Og de gjør en idiots jobb. De tror vel at de er veldig viktige der de prøver så godt de kan å få meg til å føle meg uvel. Jeg kjenner at jeg blir bare forbannet og får lyst til å sparke dem på skinnleggen.

Jeg skulle kjøpt svinemår fra Skjåkmat. Dette visste de selvsagt allerede før jeg dro så de hadde sørget for at det var utsolgt. Det er sånn det er å være offer for denne galskapen. Hvis det er noe spesielt du er ute etter, er det som regel utsolgt, Jeg var først på bunnpris i Bismo og syklet til Coop, Bismo etterpå i et håp om at de hadde det der. Det var selvsagt utsolgt der også. Det er utrolig hvordan folk stormer inn i butikken når jeg kommer. Helt usannsynlige mengder på et sånt lite sted. Gang Stalking er åpenbart bra for handelen i distriktene:)

Han jeg bor hos har ligget i to dager. Kanskje han er deprimert fordi de ikke har klart å få has på meg enda.. Eller kanskje de sadistiske psykopatene gjør det mot ham fordi han ikke gjør nok for å ødelegge meg. Og de vil fortelle ham hva som skjer hvis han ikke skjerper seg? Jeg vet ikke . Alt er innhyllet i en tåke av gåter. Det er ikke meningen at vi som er ofre skal klare å komme til bunns i dette.

Han irriterer seg over at jeg er på nettet. Han får vel stadige oppdateringer fra bla Sharon,The Stalker om hva jeg holder på med. Jeg kommer til å opprette profiler overalt hvor jeg kan nå ut til folk. Og jeg skal stalke disse idiotene slik at jeg kan legge ut informasjon om hvem de er. Hvem som eier disse bilene og hvor de bor. Det er bare til pass for dem. Måtte de råtne i helvetet.

Jeg leser side opp og side ned om dette på engelskspråkelige nettsider. Det er flere teorier. Jeg oppfordrer alle til å søke på Gang Stalking and Electrinic Harassment og lese det som er å lese på engelsk. På norsk finnes ingen informasjon i det hele tatt. Jeg vet at i mitt tilfelle handler det om livsforsikringssvindel. Dette kan dokumenters med lydopptakene jeg har gjort. Jeg regner med at penger er drivkraften for de fleste av disse åtsel- krekene. Det forklarer iallfall en hel del. At myndighetene bruker oss som forsøksdyr mens det står på synes også klart. Psykopatene har tilgang på teknologi som mannen i gata ikke engang aner at eksisterer.

Jeg hørte bla at i Rena leir har de spion kameraer som ligner mygg. Med kamere på begge sider. De snakker om det på lydopptakene. Det er en skandale at disse gærningene har tilgang på dette. Det burde være forbeholdt mennesker med en høyere standard. Jeg spurte en av hyenene en gang om han trodde at virkelig intelligente mennesker ville være på på sånne aksjoner mot uskyldige mennesker. Han tenkte seg om et øyeblikk før han svarte et klart nei. Det sier seg vel selv egentlig..

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.