Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

Gang Stalkere i Åkrestrømmen, Rendalen sommeren 2015

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Sunday 13. March , 2016 kl. 12:17

G0020818 GOPR0738 GOPR0740 GOPR0741 GOPR0742

Dette er noen få av Gang Stalkerne som omringet meg til alle døgnets tider i Rendalen i fjor sommer. Legg merke til hvordan de stiller seg opp. Dette ser for en utenforstående kanskje ganske normalt ut. Men for oss som er utsatt for dette er det ingen tilfeldighet. Dette er sånn de gjør det. Jeg legger bildene ut fordi jeg nå er lut lei av å måtte leve med disse iglene rundt meg 24/7 uten å få noen hjelp noe sted. Jeg kommer til å legge ut alt jeg har av bilder som avslører hvem disse umenneskene er. Jeg har ingenting mer å tape. De som er kjent i Åkrestrømmen vet at det ikke akkurat er verdens navle, så når trafikken der får deg til å føle at du er midt i Oslo er det noe som er galt. På strekningen Strømssalen-Joker Åkrestrømmen og tilbake, en spasertur på et kvarter hver vei møtte jeg 250 biler og da telte jeg ikke alle dem som sto parkert langs veien. Dette har altså norske myndigheter råd til å drive med for skattebatalernes penger.

Det er jo opplagt fint for handelen i distriktene at de har plukket ut endel uskyldige mennesker som skal ofres i dette skammelige spillet. Samme hvor øde og hvor lite mennesker som var der før. Nå stimler disse psykopatene sammen og omringer ofrene, i butikker, ute i naturen, ja overalt. Man får ikke engang fred fra dette helvetet i egen hytte. Da er de der om natten og lyser med lykter inn gjennom vinduet. De saboterer alt du prøver å gjøre. De har skaffet seg nøkkel så de kan gå inn og begå hærverk og tyveri. Alt sammen med beskyttelse fra politi og påtalemyndighet. Samt politikerne. Jeg vet med sikkerhet at ordførerne i Hedmarkskommunene deltar aktivt i denne nye selskapsleken. Det samme gjelder politiet, som også holder kurs over hele landet.

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.