Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

18.03.2016 Livet uten menneskerettigheter fortsetter

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Friday 18. March , 2016 kl. 11:25

I går hadde jeg avtale med en utenforstående psykolog. Det var egentlig meningen at jeg skulle møtt ham i Oslo. Men jeg turde rett og slett ikke å være alene i Oslo på kveldstid. Den siste kvelden i Oslo før jeg flyktet derfra til Skjåk var som hentet ut av en skrekk-film.

Gang Stalkerne ( forsikringssvindlerne ) var rundt meg på alle kanter. Jeg satt på trikken myer av tiden slik at de ikke skulle få tak i meg. Overalt var det “folk” med store øretelefoner og som snakket inn i mikrofoner. Jeg hørte dem snakke høyt om at de ikke måtte la meg unnslippe denne gangen også. Det var et levende mareritt og jeg kom meg unna med et nødskrik.

Derfor møtte jeg psykologen i en leilighet i Hamar som datteren min og hennes venninne leier. Det var et oppløftende møte, om jeg kan si at noe er oppløftende når jeg er jaget vilt og det er blitt meg fortalt at det er fellingstillatelse på meg. Etter at vi hadde snakket sammen og jeg hadde lest fra de korrupte journalene, konkluderte han med at det så ut som et bestillingsverk. Noe det opplagt er. Hvis jeg kan klare å finne en advokat som tør å hjelpe meg med dette, skal han skrive en uttalelse i saken.

Men å finne en advokat er lettere sagt enn gjort. Hver gang jeg prøver kan jeg høre at noen allerede har snakket med dem. Alle er unnvikende og har dessverre ikke tid til å bistå meg. Det har blitt noen telefoner til advokater de siste to årene. Det er utrolig å se hvordan Breivik får slåss for sine menneskerettigheter med skattebetalernes penger og de beste advokatene. Mens jeg og andre i min situasjon ikke får anmeldt drapsforsøk til politiet. Eller får noen hjelp til å få tilbake menneskerettighetene våre. Vi er som psykologen beskrev det såkalte ikke-personer og vi skal ikke ha noen oppmerksomhet fra noen. Bortsett fra psykiatrien da naturligvis.

Denne psykologen visste at sånt skjer og han skjønte problemstillingen og derfor kunne jeg fortelle hele historien.

Det var meningen at jeg skulle ta bussen “hjem” til Løbakk psykiatreiske senter. Men etter en tur innom nye CC i Hamar forsto jeg at den aktuelle bussen kom til å være full av disse umenneskene som tjener penger på min tragedie og som dessuten tror de gjør en viktig jobb med å ødelegge livet til enslige halvgamle damer. De har jo antagelig gått på det hemmelige NAV-kurset som kalles “Bakkemannskapet”. Et kurs det korrupte norske politiet holder over hele landet i et nært samarbeid med feks Sverige.

Jeg sto på bussholdeplassen og som ventet stimlet folk til for å ta akkurat denne bussen. Jeg har fått såpass lange antenner etterhvert at jeg ser hvem som er stolte gang stalkere. Jeg orket ikke å utsette meg for denne mobben og ble med min datter tilbake i leiligheten hvor jeg ringte Løbakk og ba dem om å hente meg. Det var greit heldigvis. Selv om alle “ansatte” bog alle “pasienter” her også deltar på dette er det lettere å forholde seg til enn alle disse totalt ukjente menneskene som bruker sin tid på å mobbe meg vekk fra enhver sosial setting.

Jeg antar at de er fornøyd bare de vet at jeg ikke orker å gå ut blant folk pga denne mobbingen det er å ha dem rundt seg overalt, hele tiden.

Nå er det helg og det har som vanlig dukket opp en diger mann. En ny “pasient”. Jeg vet ikke hva de pønsker på nå. Målet er jo helt klart å drepe meg. Det har det vært siden våren 2014. Jeg tror de har tenkt at en av disse sterke mennene som dukker opp før hver helg skal gå amok og drepe meg. Da blir det bare en avisartikkel om “mann gikk berserk på psyliatrisk avdeling” og alle vil skrike på mer sikkerhet og ingen vil skjønne at det var et planlagt drap, og at drapsmannen er lovet straffefritak for å gjøre det, og antageligvis en slump med penger.

De som er rundt meg her lar meg forstå på forskjellige måter at dette for dem handler om penger. De snakker om penger og hinter til hverandre at de må se å få gjort noe. Det kommer nye ansatte her hele tiden også. Og de nekter meg å få vite hva arbeidslaget mitt heter. Da må jeg spørre hver enkelt om de vil oppgi det.

Løbakk ble gjenåpnet i fjor. Jeg tror det er for å huse folk som meg. Folk med korrupte diagnoser. Og så er det meningen at vi skal dø her. Vi er jo så isolerte fra alt og alle vi engang kjente at det kan være lett å late som vi har begått selvmord. Og siden alt fra politi til fastleger er betalte lakeier for dette systemet er det ikke noe problem med dødsattesten. Her er et lite knippe bileiere som var på “Jobb” i Hamar i går ettermiddag:

 

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.