Bloggnorge.com // Gang Stalking i Norge
Start blogg

Gang Stalking i Norge

Just another target

Mail til Lensmann på Stange, Nils Ringnes. Sendt 07.03.2016

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet Sunday 20. March , 2016 kl. 19:32

Hei:-)

Jeg har nå har jeg sittet i politisk fangenskap i snart to måneder. Dette regimet som i andre land går under betegnelsen Gang Stalking and Electronic Harassment eller The Silent Holocaust er alltid tilstede i det lille jeg har igjen av liv.

Det er sånn som jeg oppfatter situasjonen bare et spørsmål om tid før sannheten om dette kommer for dagen, også i Norge. Jeg har sikkert sagt før at jeg ikke ser noen grunn til å slutte å snakke om dette bare for å komme ut til det samme helvetet som har gjort meg til en flyktning i mitt eget land. Jeg kommer jo uansett bare ut til den samme menneskejakten.
Disse rottene som venter på utbetaling på livsforsikringssvindelen i mitt navn vil naturligvis bare fortsette å prøve å drepe meg.
En annen ting er at jeg ikke har noe å komme tilbake til. Ingen familie og ingen venner. Jeg tror jeg har funnet min livsoppgave, og det er å slåss for menneskerettigheter til alle oss som er planlagt avlivet ved hjelp av psykisk og fysisk tortur i dette ‘programmet’.
Her på Humbug Helseheim har de gitt opp å prøve å stemple meg som syk. Det er en delseier. Jeg vet for mye, og jeg kan bevise det utover enhver rimelig tvil. Jeg kan tilogmed bevise den elektroniske torturen.
Jeg antar at den egentlige årsaken til dette politiske fangenskapet er et desperat forsøk på holde sannheten under lokk. Den har nådd kokepunktet. Jeg tror på Gud. Og Gud har beskyttet meg hele veien. Jeg har alltid det jeg trenger for å beskytte meg mot disse nederdrektige handlingene jeg blir utsatt for også her.
Jeg skjønner at det er viktig å beskytte psykopatene. Disse skal selvsagt belønnes for å ha gjort en fantastisk jobb med å ruinere meg. Jeg har fra en av dere (det korrupte politiet )at tilogmed kommunen deltar på denne viktige aksjonen mot en halvgammel enslig dame.
Det er undeskrevne kontrakter som ikke kan brytes. I stedet velger dere å tro at dere skal klare å ta meg før lokket blåses av dette horror-showet. Det er allerede for sent.
Jeg vet hvor forsikringene er og siden dere ikke vil hjelpe meg å ivareta de rettighetene jeg har i forhold til det norske lovverket, må jeg leie en etterforsker i utlandet. Siden nettverket og bakkemannskapet har gjort en god jobb med å ruinere meg må jeg spare penger for å betale for denne hjelpen.
Jeg skal gjøre alt jeg kan for å sørge for at disse rottene ikke får fem øre utbetalt på noen forsikring på meg.
Jeg vet at de ble tegnet 15 Jan 2000. Jeg vet det eksakte klokkeslettet. Jeg tror ikke Gud har passet på meg så langt for at jeg skal tape nå i innspurten. De sto og regelrett lo av meg bak skranken på Stange Lensmannskontor når jeg sa at jeg hadde klaget til Sivilombudsmannen på behandlingen jeg har fått i denne saken. Så skråsikre var de på at jeg kom til tape. Norske politikere, politiet og helsevesenet burde skamme seg over hvordan uskyldige nordmenn blir behandlet. Jeg får høre også her inne at jeg ikke slipper ut så lenge jeg prater om dette, selv om de sier at de tror på meg. Det er interessant å legge merke til. De tror på meg når jeg sier at jeg har vært på flukt fra folk som skal drepe meg, og at problemet har vært at jeg ikke får noen hjelp fra politiet. Men jeg får ikke hjelp til å få anmeldt noe som helst. Og jeg blir behandlet som en kriminell. The Show Must For On…
Ha en riktig fin dag :-)
Hilsen Anne

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.